Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondja egy ronda pasinak, hogy miért nem tesz ellene, akkor jól meggondolja, hogy mit mond?
úgyan:DD menj fel az nlc-re ezer nőt találsz, aki pasit keres és hozzád passzoló magassággal rendelkezik.Ezret.
180-és afölötti pasit, meg általánosságban a 170 és afölötti nők kedvelik..
Jah, egy jófazonú minőségi farmer sem utolsó, ha mondjuk jól választasz-nem csak öltönyből áll a világ..
Na, itt a kulcs, a hatos hsz-edben, kérdező. Tehát aki nem passzol egy Beckham kategóriás pasihoz, az gyengébb kaliberű. Lehet, hogy talán egy kicsit a saját igényeidet is felül kellene vizsgálni?
És attól, hogy kopasz valaki, és nem 185 cm, attól még lehet jó pasi. De még mennyire. Lehet szép a szeme, intelligens az arca, lehet kedves....és ami fontos, ezt már máskor is elmondtam itt, hogy ne ordítson a pasiról, hogy kétségbeesetten keres párt, mert az taszító. A nyomulás. És nem a tahóságra gondolok, csak a tolakodó jellegű viselkedésre.
Én 188 cm vagyok, és vékony testalkatú (lehet ez hiba, kigyúrva minden más lenne), nem kopaszodom, meg is szokták jegyezni mennyi hajam van. Ronda sem vagyok.
Szűz vagyok 24 évesen. :(( Kár mindent a magasságra fogni, meg a kopaszodásra.
Itt belső problémák vannak, ahogy nálam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!