Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, tetszik egy lány de ő azt mondja csak barátok legyünk. Hogyan vehetném rá hogy mégis meggondolja magát?
Egyet értek az elsővel. Nálam is próbálkoztak már sokan, és ha én azt mondom, hogy legyünk barátok, az annyit tesz, hogy nem kéne erőltetni, tehetsz akármit, úgysem foglak szeretni. Ez van.
21/L
Nem értek egyet az előbbi kommentelőkkel.
Az élet küzdelem, és semmibe nem szabad beletörődni. Ha tényleg rá sem bírsz nézni más lányra, akkor küzdjél érte.
De szerintem ne úgy, hogy mondjuk elhalmozod ajándékokkal, folyton arról beszélsz, hogy mennyire szereted meg ilyenek, HANEM úgy, hogy ne tudjon róla, hanem inkább csak alapból változzanak az érzelmei. Szóval hódítsd meg, de ne tényleges dolgokkal, hanem mutasd meg neki mik az értékeid, legyél figyelmes (pl. szülinapjára egy szál virág (nem rózsa, hanem mondjuk margaréta) meg egy darab csoki szerintem nagyon figyelmes, és sokkal többet ér egy halom ajándéknál..én legalábbis ettől elolvadnék:)) . Egy idő után, ha nektek együtt kell lennetek, úgyis együtt lesztek:) Ez örök szabály. Szóval viselkedj vele barátként, de adj egy kicsit többet, viszont ne túl sokat. Remélem érthetően fogalmaztam, és tudtam valamit segíteni:) Ha van még ehhez kérdésed, nyugodtan írd meg ide.
Mondom én:)
Csak pozitívan, a negatív gondolatoknak semmi értelme:)
Egyébként, ha alakulnak a dolgok, mindenképpen írj ide, kíváncsi lennék rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!