Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves vagyok, tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok, tetszik egy lány de ő azt mondja csak barátok legyünk. Hogyan vehetném rá hogy mégis meggondolja magát?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 11:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
ne ragadj le egy lánynál, lesz olyan, akinek egyből megtetszel, és nem kell másra ráerőltetned magadat. Szívtam ugyanilyen miatt 2 évet, tudom mit beszélek. Soha sem szeretne igazán, kényszerűség és nem a szabad választás lenne benne.
2010. szept. 25. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha azt mondta,akkor annak oka van.

Keress valaki mást!

2010. szept. 25. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:
add magad..és ne add fel.
2010. szept. 25. 18:19
 14/17 anonim válasza:

Nagyon elutasító veled szemben, vagy tudtok úgy beszélni mint igazi barátok? Találkoztok kettesben? Milyen a viszonyotok?

Ezeken nagyon sok minden múlik....

2010. szept. 25. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy csak MÉG nem érez úgy, de ez csak is rajtad múlik, meg kell próbálni legalább...persze még nézegethetsz más fele is, de ha tényleg igazán fontos neked, akkor meg tudod hódítani:) és az már egyáltalán nem kényszerítés szerintem.
2010. szept. 25. 20:18
 16/17 A kérdező kommentje:
igen sokat vagyunk ketten és nem elutasító.
2010. szept. 26. 10:23
 17/17 anonim válasza:
akkor biztosan van esélyed =) szurkolok neked =D
2010. szept. 26. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!