Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teljes meztelenség elkerülése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes meztelenség elkerülése a szerelmem előtt, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
KB fél éve van egy párom és az van hogy sose vetkőznék le előtte teljesen meztelenre mint ahogy senki előtt se. Max fehérneműre. Mivel úgy már látott is, mivel fehérneműben már elégszer pettingeltünk is. Ezt valahogy ő is megerti mert ő se nagyon szeret pucérkodni, meg egyszer azt mondta hogy ő se szereti ha pucerkodnak a nők. Bár nincs semmi önértékelési problémám, meg elfogadom testem, nagyon jól érzem magam a bőrömben, ilyen melegben is előfordul hogy otthon is sportmelltartóban meg franciabugyiban vagyok bár egyedül élek. csak van egy ilyen fóbiám hogy nem szeretem a pucérságot, egyszerűen érzékenyen érint, ha a tévében filmekben látok teljesen pucéran összebújva szerelmespárokat azon is majdnem elsirom magam el is kapcsolom róla. Az "első" is megvolt már az is csak úgy volt hogy fel volt hajtva a hálóingem nem voltam teljesen csupasz meg ő sem. Tehát tovább a is csak így szeretnék szeretkezni hogy ne legyek teljesen pőre max felül legyen rajtam valami. hálóing, póló, sportmelltartó tökmindegy mi csak ne legyek teljesen puci. Tehát tudom hogy természetes a meztelenség mert úgy születünk meg de aztán nem úgy jarkalunk:D vélemények? Oltogatást csipkelődést nem szeretnék!!

2021. aug. 2. 14:05
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

#36, #37 és #39 vagyok ismét.

Értem. Így nektek izgató, mivel megtaláltátok a módját annak, hogy egymást izgassátok, kielégítsétek!

Ismét a kérdésedre válaszolva, elég kevesen vannak hozzátok hasonlóak, mert a mai világ, ha körül nézünk, akkor más. Magam részéről nem tudok véleményt alkotni arról, ahogy ezt Ti csináljátok, mivel nekem csak arról van, lehet véleményem, amit személyesen megtapasztaltam.

További sok sikert, de azért próbálgassátok magatokat, hogy mit lehet még többet kihozni ebből, mert biztos van még sok tartalék!

2021. aug. 2. 19:46
 42/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Örülök hogy Te egy kicsit támogattál és megértettél, és nem néztél teljesen betegnek egy ilyen miatt!!
2021. aug. 2. 19:56
 43/49 anonim ***** válasza:

Nem néztek betegnek kérdező.

Azt hiszik hogy prűd vagy.

Pedig csak kezdő.

2021. aug. 3. 08:38
 44/49 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Újra itt. Na az a helyzet hogy azóta se mutatkoztam teljesen pucéran (hanem csak részben) a párom előtt (szexnél sem), de még mindig együtt vagyunk és szeretjük egymást azért. Másik meg hogy most ne nézzétek emiatt bolondnak, de én tényleg nem vagyok a meztelenkedés híve (párom se az), tényleg érzékenyen érint kicsit, most nem tudok mit tenni ellene, pszichológushoz meg emiatt eszembe sincs menni mert akkor se változna ez meg bennem szerintem mert nálam ez alapbeállítás. Mint mindenkinek van valami fóbiája, Nektek is biztos van valami fóbiátok válaszolók Nekem a meztelenség a fóbiám magam részéről. Ez van és kész. Nem tudok mit csinálni. Remélem van Közületek olyan aki hasonló cipőben jár és megért.
2021. dec. 3. 13:18
 45/49 A kérdező kommentje:
Ja még annyi hogy azért van ez nálam szerintem mert a családomban se meztelenkedett senki se egymás előtt, anyum is amióta egyedül fürdök és nem ő fürdet sose látott meztelenül ő se. Tehát nálunk ez sose volt szokás. 26/N
2021. dec. 3. 13:40
 46/49 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom fóbiásnak nem születik senki, ez minden esetben egy tanult viselkedésforma. A te esetedben a kifejezetten heves reakciókból (már attól majdnem elsírod magad, ha a tv-ben meztelen embereket látsz) pedig arra következtetek, hogy nálad valamilyen traumás élmény állhat a háttérben. Könnyen lehet, hogy nem emlékszel rá, csak a szorongás/félelem érzet maradt hátra az esetből, amit kivetítesz a meztelenségre.

Ha szeretnél megszabadulni ettől a fóbiádtól, akkor mindenképp ajánlatos egy kifejezetten fóbiákkal foglalkozó pszichológus felkeresése.

2021. dec. 3. 13:52
 47/49 A kérdező kommentje:
46os. Nem nincs semmi ilyen jellegű traumás élményem mert ha lenne akkor csak emlékeznék rá, és amúgy NEM minden esetben szoktam majdnem elsírni magam pucér embereken a tv-ben meg a videóban, mert pl képzeld van a Csupasz túlélők a című műsor a Discoveryn amiben meztelen emberek vannak és azt ráadásul még szeretem is.
2021. dec. 3. 14:11
 48/49 A kérdező kommentje:
Ami a lényeget illeti az hogy csak egyáltalán nem vagyok meztelenkedős típusú nőci.
2021. dec. 3. 14:18
 49/49 anonim ***** válasza:

Leírtam, hogy a traumás élményekre sokan nem emlékeznek, mert vagy nagyon kis korukban érte őket, vagy elfojtják.

Én sem írtam, hogy minden esetben elsírod magad, ha pucér embereket látsz valahol, csak azt, hogy ez még ritkán sem egy normális reakció.

A "nem meztelenkedős típus" pedig nem egyenlő a fóbiással. A fóbia pszichológiai patológiás állapot.

Nekem mondjuk aztán tök mindegy mit csinálsz, csak ne állítsd be úgy, hogy ez az állapot tök természetes, meg a normális pszichés működések közé tartozik, mert nem igaz.

2021. dec. 3. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!