Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes meztelenség elkerülése a szerelmem előtt, más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
KB fél éve van egy párom és az van hogy sose vetkőznék le előtte teljesen meztelenre mint ahogy senki előtt se. Max fehérneműre. Mivel úgy már látott is, mivel fehérneműben már elégszer pettingeltünk is. Ezt valahogy ő is megerti mert ő se nagyon szeret pucérkodni, meg egyszer azt mondta hogy ő se szereti ha pucerkodnak a nők. Bár nincs semmi önértékelési problémám, meg elfogadom testem, nagyon jól érzem magam a bőrömben, ilyen melegben is előfordul hogy otthon is sportmelltartóban meg franciabugyiban vagyok bár egyedül élek. csak van egy ilyen fóbiám hogy nem szeretem a pucérságot, egyszerűen érzékenyen érint, ha a tévében filmekben látok teljesen pucéran összebújva szerelmespárokat azon is majdnem elsirom magam el is kapcsolom róla. Az "első" is megvolt már az is csak úgy volt hogy fel volt hajtva a hálóingem nem voltam teljesen csupasz meg ő sem. Tehát tovább a is csak így szeretnék szeretkezni hogy ne legyek teljesen pőre max felül legyen rajtam valami. hálóing, póló, sportmelltartó tökmindegy mi csak ne legyek teljesen puci. Tehát tudom hogy természetes a meztelenség mert úgy születünk meg de aztán nem úgy jarkalunk:D vélemények? Oltogatást csipkelődést nem szeretnék!!2021. aug. 2. 14:05
1/49 anonim válasza:
Én nem tudnék így elképzelni egy együttlétet, szükségem van a testének minden egyes négyzetcentiméterére. Imádom csókolgatni, simogatni és a látványra gerjedek, nem a ruhára ami rajta van. F
2/49 anonim válasza:
Ennek valami pszichológiai oka lehet nálad.
3/49 anonim válasza:
Arra tippelek, hogy a neveltetésedben volt valami probléma (prűd szülők). Van benned egy gát, amit egy pszichológus segíthetne lebontani. Szerintem már az is messze van a normálistól, hogy a saját párod előtt nem akarsz levetkőzni, na de az, hogy elsírod magad pucér embereken a tv-ben, azért nagyon durva.Nem azt mondom, hogy csinált azt amit én, és gondolkodás nélkül dobd le a textilt a nudista strandon, de a kettő között azért elég nagy átmenet van.
4/49 anonim válasza:
Csökkenti a szex èlvezeti hatasfokàt ha a bőrötök szabadon nem èrintkezik szerintem.
+ Ecsetelhetnèm mèg, de sok a 18as tini 😁
5/49 anonim válasza:
Csatlakozom a #2-es hozzászólásához. Nem megsérteni szeretnék egy nőt sem, de a nő meztelenül szép. A maga valóságában, amikor önmagát adja. Nincs szebb látvány, mint a meztelen nő.
6/49 anonim válasza:
keresztény kultúránk öröksége. még ma is észrevétlenül is csöpög mindenhonnan, hogy a test bűnös, a meztelenség civilizált emberhez nem méltó dolog, stb. stb. és valakiben még ma is ilyen viselkedést eredményez, hogy a szex is csak ruhában megy neki. régen egyébként sokkal gyakoribb volt ez a fajta prüdéria, a paraszti világban rendszerint a házastársak sem mutatkoztak egymás előtt meztelenül.
7/49 anonim válasza:
kövér vagy molett vagy?
szerintem igenis lehet testképzavarod, valami nemszeretem a testedben, mert ha elfgadnád magad és valóban jól éreznéd magad benne, akkor kifejezetten élveznéd is megmutatni.
magamról tudom ezt, mikor 80 kg voltam, takargattam, aztán lefogytam 40 kg-ra, és már úgy szóltak rám itthon, h. ne mindig annyira alulöltözötten mászkáljak.
aprócska farmersortban meg trikóban voltam egész nyáron, mert élveztem, h. jó az alakom... nagyon sovány voltam, de legalább nem kövér
8/49 anonim válasza:
En ertem, hogy van ilyened, de mint partner, nem sokaig tudnam toleralni. Raadasul a nemi szervek elokerulhetnek, de a masik bore, a hata, a hasa nem er a masikehoz, ez megoli az egyuttlet varazsat.
10/49 anonim válasza:
En biztos nem lennék veled sajnos, ha nem változnál meg. Nekem alap, hogy látom a testét, de ha nektek ez így jó, akkor mindegy. Szerintem komoly lelki oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!