Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes meztelenség elkerülése a szerelmem előtt, más is van így ezzel?
Én már többet is írtam neked itt. A lényeg, kérdést tettél fel és mi megpróbáltuk a magunk szemszögéből válaszolni Neked.
Nekünk a meztelenség hozzá tartozik a testiséghez, szerelemhez, szexhez. Mi szeretjük látni a másik testét, szeretjük érezni. Biztos van olyan, aki úgy érzi és úgy neki a legjobb, ahogy Nektek, de megvallom azt kevés ember lehet.
Ha Ti a szexet úgy élvezitek, hogy csak a testetek egy része van szabadon, hát akkor legyen úgy. És most ne sértődj meg ezen, de én úgy szeretem férfiként, hogy aktus közben megfogom a mellét, megpuszilom, bekapom a a mellbimbóját. Ha pedig orálban kényeztetem, akkor is szeretem megfogni a melléd, szeretem simogatni. Mellbimbónál pedig közben lehet kézzel játszani a csiklón, be lehet dugni az ujjat.
Szóval, én vagy talán sokan így szeretjük és ezzel nincs gond. Ti nem így szeretitek és azzal sincs gond. Én szeretem simogatni az egész testét és szeretem látni, mikor izgul, szeretem testét látni, mikor megfeszül.
Mégegyszer ismétlem, ezzel nem bántani szeretnélek benneteke, hanerm csak azt írtam le, én így szeretem.
Írd le Kedves Kérdező a Te szemszögedből, hogy aktus közben a párod mit csinál Veled? Nem fogja meg a melled? Nem puszilja a tested? Nem simogat? Persze, ha Te vagy a nő és nem a férfi! :)
#36 és #37 vagyok ismét.
Hogyan izgatjátok egymást? Azért egymás nemiszervét legalább megfogjátok? Kézzel csináljátok egymásnak? Közben csók? Vagy valami még van?
Ha jól veszem kia sorokból, akkor a Kérdező a nő. Mitől leszel Te nedves?
Komolyan kérdezem, semmi vicc vagy élcelődés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!