Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teljes meztelenség elkerülése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes meztelenség elkerülése a szerelmem előtt, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
KB fél éve van egy párom és az van hogy sose vetkőznék le előtte teljesen meztelenre mint ahogy senki előtt se. Max fehérneműre. Mivel úgy már látott is, mivel fehérneműben már elégszer pettingeltünk is. Ezt valahogy ő is megerti mert ő se nagyon szeret pucérkodni, meg egyszer azt mondta hogy ő se szereti ha pucerkodnak a nők. Bár nincs semmi önértékelési problémám, meg elfogadom testem, nagyon jól érzem magam a bőrömben, ilyen melegben is előfordul hogy otthon is sportmelltartóban meg franciabugyiban vagyok bár egyedül élek. csak van egy ilyen fóbiám hogy nem szeretem a pucérságot, egyszerűen érzékenyen érint, ha a tévében filmekben látok teljesen pucéran összebújva szerelmespárokat azon is majdnem elsirom magam el is kapcsolom róla. Az "első" is megvolt már az is csak úgy volt hogy fel volt hajtva a hálóingem nem voltam teljesen csupasz meg ő sem. Tehát tovább a is csak így szeretnék szeretkezni hogy ne legyek teljesen pőre max felül legyen rajtam valami. hálóing, póló, sportmelltartó tökmindegy mi csak ne legyek teljesen puci. Tehát tudom hogy természetes a meztelenség mert úgy születünk meg de aztán nem úgy jarkalunk:D vélemények? Oltogatást csipkelődést nem szeretnék!!

2021. aug. 2. 14:05
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem szégyelljük egymás előtt a testünket, és nem gusztustalan a másik testét a száddal megérinteni.
2021. aug. 2. 18:22
 32/49 A kérdező kommentje:
Amúgy a cicim is látta már de azt is csak úgy hogy az ágyban pizsiben voltam félhomályban és csak felhúztam a felsőm kicsit megpuszilgatta de nem volt rossz:) teszem hozzá ez egy másik alkalom volt nem "akkor" akkor nem is szexeltünk. Amúgy meg nem kell oltogatni egyszerűen vannak ilyenek én is ez a kategória vagyok és kész. Ja és olvastam a múltkor a netről azt is hogy a magyar nők több mint fele se nagyon mutatkozik pucin a párja előtt, és szeretkezni is csak félig felöltözve szeret.:D na?
2021. aug. 2. 18:23
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki, hogy mindig a másik feléből találtam párt magamnak 😇
2021. aug. 2. 18:24
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Írásod alapján az értelmi fejlődésed megakadt kb 15 éves korodban.
2021. aug. 2. 18:25
 35/49 A kérdező kommentje:
Pl mit írtam most rosszul???
2021. aug. 2. 18:35
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Én már többet is írtam neked itt. A lényeg, kérdést tettél fel és mi megpróbáltuk a magunk szemszögéből válaszolni Neked.

Nekünk a meztelenség hozzá tartozik a testiséghez, szerelemhez, szexhez. Mi szeretjük látni a másik testét, szeretjük érezni. Biztos van olyan, aki úgy érzi és úgy neki a legjobb, ahogy Nektek, de megvallom azt kevés ember lehet.

Ha Ti a szexet úgy élvezitek, hogy csak a testetek egy része van szabadon, hát akkor legyen úgy. És most ne sértődj meg ezen, de én úgy szeretem férfiként, hogy aktus közben megfogom a mellét, megpuszilom, bekapom a a mellbimbóját. Ha pedig orálban kényeztetem, akkor is szeretem megfogni a melléd, szeretem simogatni. Mellbimbónál pedig közben lehet kézzel játszani a csiklón, be lehet dugni az ujjat.

Szóval, én vagy talán sokan így szeretjük és ezzel nincs gond. Ti nem így szeretitek és azzal sincs gond. Én szeretem simogatni az egész testét és szeretem látni, mikor izgul, szeretem testét látni, mikor megfeszül.

Mégegyszer ismétlem, ezzel nem bántani szeretnélek benneteke, hanerm csak azt írtam le, én így szeretem.

Írd le Kedves Kérdező a Te szemszögedből, hogy aktus közben a párod mit csinál Veled? Nem fogja meg a melled? Nem puszilja a tested? Nem simogat? Persze, ha Te vagy a nő és nem a férfi! :)

2021. aug. 2. 18:49
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Hozzátzeszem a #36 hozzászólásomhoz. Nem próbáltátok az orált, mert gusztustalannak tartjátok. Ezt is elfogadom, de az hidd el egy óriási élmény. Nem tudjátok mit hagytok ki!
2021. aug. 2. 18:57
 38/49 A kérdező kommentje:
Csókolóztunk, meg egymás arcát simiztük. :)
2021. aug. 2. 18:59
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

#36 és #37 vagyok ismét.

Hogyan izgatjátok egymást? Azért egymás nemiszervét legalább megfogjátok? Kézzel csináljátok egymásnak? Közben csók? Vagy valami még van?

Ha jól veszem kia sorokból, akkor a Kérdező a nő. Mitől leszel Te nedves?

Komolyan kérdezem, semmi vicc vagy élcelődés!

2021. aug. 2. 19:28
 40/49 A kérdező kommentje:
Kedves #36 #37!! Úgy izgatjuk egymást hogy összeölelkezünk, csokolózunk, meghogy persze hogy meg fogjuk egymás nemiszervét ez alap. Pl ő benyúl a bugyimba és kézzel izgat, ő is kidugja a kukiját a gatyeszből én is izgatom őt, és nem egyszer élveztünk már el egymás előtt. Amikor egyszer szexeltünk akkor én nem. Sőt nekem elég egy kis simogatás, cirogatás, azt már is nedves leszek.
2021. aug. 2. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!