Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teljes meztelenség elkerülése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes meztelenség elkerülése a szerelmem előtt, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
KB fél éve van egy párom és az van hogy sose vetkőznék le előtte teljesen meztelenre mint ahogy senki előtt se. Max fehérneműre. Mivel úgy már látott is, mivel fehérneműben már elégszer pettingeltünk is. Ezt valahogy ő is megerti mert ő se nagyon szeret pucérkodni, meg egyszer azt mondta hogy ő se szereti ha pucerkodnak a nők. Bár nincs semmi önértékelési problémám, meg elfogadom testem, nagyon jól érzem magam a bőrömben, ilyen melegben is előfordul hogy otthon is sportmelltartóban meg franciabugyiban vagyok bár egyedül élek. csak van egy ilyen fóbiám hogy nem szeretem a pucérságot, egyszerűen érzékenyen érint, ha a tévében filmekben látok teljesen pucéran összebújva szerelmespárokat azon is majdnem elsirom magam el is kapcsolom róla. Az "első" is megvolt már az is csak úgy volt hogy fel volt hajtva a hálóingem nem voltam teljesen csupasz meg ő sem. Tehát tovább a is csak így szeretnék szeretkezni hogy ne legyek teljesen pőre max felül legyen rajtam valami. hálóing, póló, sportmelltartó tökmindegy mi csak ne legyek teljesen puci. Tehát tudom hogy természetes a meztelenség mert úgy születünk meg de aztán nem úgy jarkalunk:D vélemények? Oltogatást csipkelődést nem szeretnék!!

2021. aug. 2. 14:05
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
az a velemenyem, hogy ez nem normalis es utana keme jarni, miert alakult ez igy ki nalad.
2021. aug. 2. 15:43
 12/49 anonim ***** válasza:
82%
Nem ez nincs rendben hogy fogtok így jókat szexelni. Vagy nem is akarsz?
2021. aug. 2. 15:48
 13/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se kövér se molett. Pont jó vagyok.És mint már mondtam fehérneműben megmutatkoztam már nem egyszer előtte és összebújtunk meg pettingeltünk(összedörgölőztünk alul:)) . Ha lenne testképzavarom akkor nyilvánfehérneműre se vetkőznék le előtte mert nyilván úgy is. látszik a testem nagyrésze. 26/N
2021. aug. 2. 15:49
 14/49 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem sem normális, de én nagyon is megértem. Mondjuk én azért vagyok zavarban, ha pucéron kell lennem, mert nem nézek ki jól.
2021. aug. 2. 15:51
 15/49 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem hogy attól még hogy nem voltam teljesen csupasz nagyon is élveztük a dolgot. mármint az első szexet. És ő is élvezte. Amúgy ezt én is hallottam már több embertől is hogy a régi időkben se látták sose egymást meztelenül a párok. Pl dédnagymamáim meg dédnagypapáim na ők még tuti hogy egyszer se látták egymást pőrén. Mindegy aki ezt megérti köszönöm, aki meg nem azoknak azt mondom hogy tuti nem én vagyok az egyetlen nő aki ezzel így van.
2021. aug. 2. 16:11
 16/49 anonim ***** válasza:
79%
Én is jobban élvezem ruhában. Ez van..
2021. aug. 2. 16:22
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek. Nekem nagyon jó alakom volt, de nem éreztem jól magam meztelenül a párom előtt ha szex előtt vagy után voltunk. Szex után mindig takargattam magam, azonnal felvettem bugyit, pólót. Mittómén, miért pontosan. DE szex közben meztelen voltam és úgy volt jó. Amikor olyan partnerem volt, aki rajtam hagyott pólót pl., akkor az nagyon zavart.

Nagyon különbözőek vagyunk mi mind emberek. :)

Megjegyzem, egyetlen dolog segített nekem a lelazulásban, a fürdés, úszás. Utána mindig kevésbé voltam gátlásos, nyilván azért, mert nagyon sokat úsztam és olyankor nagyon sokat voltam meztelen (az öltözőben...).

2021. aug. 2. 16:24
 18/49 A kérdező kommentje:
Kedves 5ös válaszoló. Neked lehet hogy a nők meztelenül a legszebbek, de szerintem ezzel tuti hogy nincs minden férfi így. Pl az én párom mint mondta ő se igazán van oda azért ha meztelenkednek a nők meg még ismerek pár olyan férfit aki ugyan így gondolja.
2021. aug. 2. 17:06
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
van aki a bugyidtól önmagában nem izgul fel sőt a legtöbb férfi, kell nekik a puncit is látniuk ..
2021. aug. 2. 17:55
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az nem zavar, ha például orális szex közben látja a puncid?
2021. aug. 2. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!