Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább?....
Megismerkedtem egy férfival. Nagyon nem néz ki annyinak de 44 éves én pedig 23. Elsőre úgy voltam vele, hogy remek kaland lesz, és az is lett, de annyira jó vele, hogy beleszerettem.
Ezt elmondtam neki is, hogy kezdjen vele amit akar, amire azt mondta, hogy most vált el, gyermekelhelyezési pere van, meg eleve megőrül, hogy nem lehet vele a gyereke, aki nagyon aranyos és kedves kislány, bemutatott neki engem...
...és hogy egy kicsit dagi is vagyok:O
És mi lenne ha teherbe esnék erre a kezdeti elhízásra?
És hogy ő nem hajlandó könyörögni többet egy nőnek azért, hogy legyen már annyira igényes, hogy rendszeresen edz és nem hízik el.
Nagyon megbántott.
És most nem tudom, hogy csak azért volt ekkora paraszt, hogy elmarjon magától, mert megsérült a kislánya miatt, vagy azért mert tényleg annyira felszínes mint mondta?
30-as, igen, nincs kizárva, hogy a volt feleség is megkapta párszor, hogy milyen dagadt, mielőtt besokallt és keresett magának egy pasit, aki szépnek látja.
Ez a mondat is arra utal:
"És hogy ő nem hajlandó könyörögni többet egy nőnek azért, hogy legyen már annyira igényes, hogy rendszeresen edz és nem hízik el."
Képzelem, mennyit csesztethette az exét.
Mondjuk van amikor jogos, én is tudok olyat, aki bálnára hízott szülés után és nem is csodálom, hogy a férje nem repesett a boldogságtól emiatt.
30.
Ezeket fogóval kellett kihúznom belőle, hosszú hetek alatt.
Szóval sok minden jellemző rá, de az áldozati szerep szerintem nem.
Azt is eltitkolta, hogy mikor megismerkedtünk, akkor még bénult volt a hüvelyk ujja a bal kezén.
Aztán egyik reggel úgy ébredt, hogy működik és összecsődítette minden barátját egy házibulira, annyira örült.
Akkor éreztem először, hogy milyen szinten tisztelik őt az ismerősei és mint barátnőjét engem is.
Nincs bajom a koroddal- rettenetesen frusztrált vagy. A legnagyobb jószándékkal írtam, amit írtam.
Hidd el, egy 40+ válási cirkuszban lévő, félig kiégett, idegösszeomlott (!) férfinek könnyebb egy olyan nőt beetetni, akinek nincs mèg nagy élettapasztalata együttélésben stb.
Ez nem bántás, tény. 23 évesen nekem sem volt, egyetemen ültem és mai szemmel màr elég sok “meghaladott” gondolatom volt a tartós párkapcsolatokról :)
Milyen érdekes, hogy egy pszichiátriai betegséggel (!!!!) diagnosztizàlt, akut pszichiátriai kezelést kapott férfi olyan végletesen gondolkodik, neki a válása is csupa action meg évekig tartó cirkusz- más (úgy értem, azon gagyik, mint én is, akiknek nincs F-es BNO kódja :) meg tud ember maradni.
Tudod nemcsak azzal kell tisztelettel és szeretettel bánni, akihez valami érdek fűz (a te általa már undorítónak bélyegzett testedhez mondjuk az ürítés szükséglete, az F-es BNO-jához meg egy jó kis húzd meg-ereszd meg passzív agressziós játszadozás két epekedő csók között :)... szóval egy igazi ember értéke abban áll, miként viselkedik azokkal, akiktől nem remél semmit, akik nála szerencsétlenebbek/elesettebbek vagy akikkel nézeteltérése van.
A te áldott jó embered ebben nem remekel, akárhogy is szépíted. Könnyű azzal jófejnek lenni, akit kedvelünk, de igazán az a normális, aki az élet minden területén jó ember tud maradni.
Egy nagy red flag ez a csávó... az is nonszensz, hogy egy valamirevaló munkahelyre bejár csókolózni. Mondjuk van az a szint, ahol ez OK... tudom, bunkó vagyok, nekem ilyen Luszeszitás szellemi munkák ugranak be, de ott biztosan nem páváskodna meg feltűnősködne meglett férfiként, ahol én megbeszélést tartok.
... de kinek mi a színvonal. Én mondjuk a szakértelmemért kapom a fizetésem és vagyok annyira magabiztos, sikeres nő, hogy nem szükséges ott élnem a magánéletem. Egy szint felett ez igencsak evidencia...
Kérlek vigyázz magadra... nagyon nem véletlen, hogy megvesz egy kávéval reggel, most örök szerelem van... de te szőnyeg alá tudod seperni a másik arcát, amivel lenyomott?
Egy 10 éves házasságban is komoly válság ez a megnyilvánulás, nem még egy ilyen kezdődő kapcsolatban!
Te tényleg nem becsülöd magad többre szép, fiatal, 23 éves nőként, mint egy diagnosztizált pszichiàtriai beteg, megalázó, apád korabeli faszi?
Tényleg neked csak ennyi jàr? :(
szerintem mondhatunk neki bármit, olyan, mint ha be lenne drogozva az agya, úgysem hallgat senkire.
sztem hagyjuk, kérdező legyél boldog vele, minket ne kérdezz, felesleges.
az ember tényleg nem érti, minek tetted fel ezt a kérdést, mert csak fújod a magadét.
Azért tettem fel a kérdést, mert felfogom azt ha egy élet ketté törik.
Nem éltem át ilyet és nem is szeretnék, de felfogom.
Ahogyan azt is, ha e miatt egy ember menekülőre fogja és kamuzgat terel ezerrel.
És valahol én azt érzem, hogy amit tesz az szavakban mélyen sértő, de tettekben pedig az ellentéte.
Én meg 1 egyszerű csaj vagyok akinek a tettek számítanak.
De tudjátok mit?
1 hónap múlva megírom , hogy mi a szitu.
Köszönöm a válaszaitokat!
"Én meg 1 egyszerű csaj vagyok"
Ez mondjuk elég hamar kiderült.
Uhhh.
ez akkor szokott történni, amikor szorosabbra fűződnek a szálak.
Pl. amikor lefekszenek a szerelmesek, vagy összeköltöznek, vagy eljegyzik egymást, vagy gyerek születik, stb.
Klausztrofóbiás az érzelmi közelségtől, szorosabb kötelékektől, ezért eltol magától, megbánt, vagy lelép. Olvasd el A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvet, óriási, hiánypótló mű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!