Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább?....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább?....

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival. Nagyon nem néz ki annyinak de 44 éves én pedig 23. Elsőre úgy voltam vele, hogy remek kaland lesz, és az is lett, de annyira jó vele, hogy beleszerettem.

Ezt elmondtam neki is, hogy kezdjen vele amit akar, amire azt mondta, hogy most vált el, gyermekelhelyezési pere van, meg eleve megőrül, hogy nem lehet vele a gyereke, aki nagyon aranyos és kedves kislány, bemutatott neki engem...

...és hogy egy kicsit dagi is vagyok:O

És mi lenne ha teherbe esnék erre a kezdeti elhízásra?

És hogy ő nem hajlandó könyörögni többet egy nőnek azért, hogy legyen már annyira igényes, hogy rendszeresen edz és nem hízik el.

Nagyon megbántott.

És most nem tudom, hogy csak azért volt ekkora paraszt, hogy elmarjon magától, mert megsérült a kislánya miatt, vagy azért mert tényleg annyira felszínes mint mondta?

2021. júl. 31. 22:28
1 2 3 4 5
 1/43 Noren1989 ***** válasza:
96%

Megkapta a puncit, kész, kiszolgàltad az igényeit.

Sajnàlom, de ebben nincs több.

2021. júl. 31. 22:30
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
És még agyalsz rajta... Nem tök mindegy miért volt ilyen fasz? A pofám leszakad.
2021. júl. 31. 22:33
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel értek egyet , nagyon hamar megkapott , de nem is èrtèkelt különösebben mint embert
2021. júl. 31. 22:37
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

és mikor szexelt veled, akkor nem zavarta a súlyod?

ez testszégyenítés, megalázott, a helyedben felképeltem volna.

és nem, nem elmarni akar, valójában ezt gondolja rólad.

2021. júl. 31. 22:48
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, nem véletlenül váltak el tőle.
2021. júl. 31. 22:53
 6/43 A kérdező kommentje:

De az előzmények meg nem ezt nem indokolják. Annyira figyelmes volt velem addig amíg nem mondtam el neki, hogy mit érzek.

Ezért gondolom, hogy csak kifogást keres, mert sérült a lelke.

2021. júl. 31. 22:59
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom ez egy bántalmazó féreg! Menekülj kérdező, mert ez csak rosszabb lesz! Nem véletlenül válik...

Ne legyél buta!!!

2021. júl. 31. 22:59
 8/43 anonim ***** válasza:
89%
Ennek a kapcsolatban itt a vége, pont.
2021. júl. 31. 23:01
 9/43 anonim ***** válasza:
88%
most akkor szexeltetek vagy nem? látott már meztelenül, ha igen mi volt akkor a reakciója?
2021. júl. 31. 23:05
 10/43 A kérdező kommentje:

9.

meg volt vadulva úgy beindult...

ezért érzem én is azt, hogy kamuzik.

meg én is tudom magamról, hogy annyira nem vészes az a pár kiló pluszom.

amúgy most írt, hogy mennyire sajnálja, hogy így beszélt velem és bocsánatot kér és megérti ha ezek után nem válaszolok neki, de jóéjt kíván.

2021. júl. 31. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!