Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább?....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább?....

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival. Nagyon nem néz ki annyinak de 44 éves én pedig 23. Elsőre úgy voltam vele, hogy remek kaland lesz, és az is lett, de annyira jó vele, hogy beleszerettem.

Ezt elmondtam neki is, hogy kezdjen vele amit akar, amire azt mondta, hogy most vált el, gyermekelhelyezési pere van, meg eleve megőrül, hogy nem lehet vele a gyereke, aki nagyon aranyos és kedves kislány, bemutatott neki engem...

...és hogy egy kicsit dagi is vagyok:O

És mi lenne ha teherbe esnék erre a kezdeti elhízásra?

És hogy ő nem hajlandó könyörögni többet egy nőnek azért, hogy legyen már annyira igényes, hogy rendszeresen edz és nem hízik el.

Nagyon megbántott.

És most nem tudom, hogy csak azért volt ekkora paraszt, hogy elmarjon magától, mert megsérült a kislánya miatt, vagy azért mert tényleg annyira felszínes mint mondta?

2021. júl. 31. 22:28
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
98%
Manipulál! Ez egy beteg személyiségzavaros ember! Nárcisztikus, ennek ez a megfelelő megnevezése.
2021. júl. 31. 23:12
 12/43 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, tudom, hogy fiatal vagy meg minden, életkora alapján ez a “férfi” meg inkább az én korosztályom lenne, de kérlek ne vesztegess rá ennél több gondolatot se!

Finoman fogalmazva is egy suttyó féreg és tök mindegy milyen nyűgje van- nincs joga téged megalázni, bántani.

Kérlek, töröld, tiltsd mindenhonnan és ha élőben belefutsz, nézz át rajta, mint az üvegen. Ha nem megy, képzeld, ahogy szorulással erőlködik a budin vagy telibe rottyantja egy galamb az utcán és mosolyogva hagyd faképnél.

Semmit nem érdemel.

Elvált nőként és anyaként is mondom: ez beteg... ingyen se kéne :)

Hidd el, a korábbi frusztrációja jött ki rajta, veled sajnos csak a feszkót akarta kötetlenül levezetni. Beteg, hogy a gyerekét is mutogatta...

Nem voltál okos, de ez van, fiatal vagy, tanulsz belőle. Nem minden fèrfi ilyen (sőt, a legtöbb természetesen nem). Fel a fejjel, legközelebb okosan, megfontoltan, ne dobd oda magad és rendezetlen helyzetű, 20+ éves emberekkel ne kezdj.

Megígérem, ha nálam próbálkozna, rád való tekintettel is elküldöm a büdös....

:D

2021. júl. 31. 23:12
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

a kérdező maradni fog, lefekszik vele még párszor és reménykedik.

pedig igaz, amit itt mondanak, a leszólás, alázás tipikus nárcisztikus duma.

ahogy az is, h. újra megkeres.

te vagy a nárcisztikus forrása, mert olyannak tükrözöd őt vissza, amilyennek látni akarja magát, szerethetőnek és csodálatosnak.

ha vkit szeretünk, nem alázunk meg.

de az a baj, te ezt kimagyarázod, másképp keretezed, és magad is elhiszed, h. azért volt, mert szeret.

a nárcisztikusok áldozataiban ekkor születik meg a traumás kötés a bántalmazó felé, és egyre nehezebb lesz szabadulni.

irány a yiutube, írd be nárcisztikus a keresőbe.

bánki györgy

barbara, a nárcisz coach

vmilyen éva, barna hajú

és egy szőke csaj, neve nem jut eszembe

ők mind erről csináltak ismeretterjesztő vidiket

2021. júl. 31. 23:19
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosan fogja leépíteni minden önbizalmadat. Bántalmazó kapcsolat. És persze benne fogsz maradni, mert már most hú de meg vagy hatva, mert írt. Megsúgom, a bántalmazó kapcsolat tankönyvi mintapéldája, egyrészt bánt és közben leamortizál benned minden önértékelést, aztán amikor eleged van és menekülnél, átvált bűnbánóvá, bocsánatot kér, jönnek az ajándékok, udvarlás, teperés ezerrel, hogy még véletlenül se tudj kilépni.
2021. júl. 31. 23:20
 15/43 A kérdező kommentje:

12es.

Nem azért hogy védjem őt, de ez a gyerekét mutogatta dolog amit írtál, inkább az a beteg.

Most gondold el, hogy minden nap viszed oviba a gyerekedet, majd mész érte, utána viszed játszóra, csinálsz neki vacsit, esti mesét olvasol neki...mindezt évekig.

És ő ezt megtette minden egyes nap.

És vége van.

Két hetente van vele az imádott gyereke 2 napot, akit kőkeményen ellene nevelnek így 1 nap mindig arra megy el belőle, hogy elmagyarázza a gyereknek, hogy nyugi van.

Utána meg leesik a kislánynak, hogy igen, apával csinált mindent, csak ő törődött vele és megy a hiszti, hogy nem akar visszamenni az anyjához a kislány.

Amikor meg visszaviszi, akkor haragszik rá a kislány e miatt.

Belegondolva, ez engem is kicsinálna.

2021. júl. 31. 23:23
 16/43 anonim ***** válasza:
98%
Jól van, szépen meg is magyaráztad, hogy miért aláz ezért téged ez a gyökér. Sok boldogságot, igazán remek ember.
2021. júl. 31. 23:29
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van a baj, hogy kicsinálja őt, nekem is van gyerekem, pont ezért nem válunk el, mert bár a házasságunk nem jó, apaként remekül megállja a helyét. Mondjuk én nem is lennék akkora paraszt, hogy csak 2 hetente engedjem őket találkozni, eleve közös gyerekfelügyelet lenne a normális olyannal, aki imádja a gyerekét. Na emiatt nem csodálom, ha a pasik inkább szeretőt tartanak, de nem válnak el.

A lényeg, bár érthető, hogy rossz lelkiállapotban van, sokat elárul róla, hogy mit hoz ki belőle egy rossz lelkiállapot. Lesz még sok rossz lelkiállapota, az az igazság.

2021. júl. 31. 23:29
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

ok, de azért merrt kivan bukva a gyereke miatt, téged miért kellett nőiségedben és emberségedben megaláznia?

neked nincs dolgod azzal, h. mi van a gyerekével, az 3 emberre tartozik: a pasira, az exére és a gyerekre.

ezt söpörd félre, mikor róla gondolkozol, és maradj a kettőtök relációjánál és annak fényében értékeld, amit mondott.

atz is tipikus nárcisztikus vonás, ha a férfi az exét szidja és saját magát áldozatnak állítja be.

te csak az ő verzióját ismered.

egyáltalán nem biztos, h. gonosz az exe, és ellene hangolja a gyereket.

a nárciszok mindenkiben ellenséget látnak, aki nem úgy ugrál, ahogy ők fütyülnek.

nem kell mindent készpénznek venni.

így persze prímán tud rád hatni, megsajnáltatja magát.

miután megalázott és lekövérezett, te még őt sajnálgatod.

az ilyen nőtársakról nemtom mit gondoljak.

egyrészt áldozatok, másrészt hülyék.

te is tehetsz erről...

2021. júl. 31. 23:34
 19/43 anonim ***** válasza:
97%
Kutyába sem vesz és mentegeted. Annyi mindent lehetne írni, de megteszed ezt itt mindenki helyett a hozáállásoddal.
2021. júl. 31. 23:37
 20/43 A kérdező kommentje:

17 mesélt erről.

Azt mondta hogy életében először 44 évesen tanácstalan.

Mert az exe álláspontja az, hogy túlságosan kötődik hozzá a kislány.

És ahhoz, hogy az új paliját fogadja el apjának, el kell idegenednie az igazi apjától.

Ezért korlátozza tűzzel vassal a palimat és a kislány kapcsolatát.

Messenger letiltás, csak telefonon beszélhetnek heti 1x és két heti láthatás.

Ha pedig a párom elhozza az oviból, akkor rendőrségi feljelentés ami igazából hiábavaló mert az apja hozta el, de akkor is kijönnek a rendőrök a lakásra és igazoltatják a páromat.

És 2 heti láthatás sem fix, mert sokszor a rendőrséget kellett kihívni, hogy az exe kiadja a gyereket.

A palimat meg az csinálja ki, hogy nem önbíráskodhat, mert ha szétverné őket, hogy engedjék, hogy a gyerekével lehessen, akkor a bíróság előtt ő lenne az agresszor és kapásból bukná a gyerekelhelyezést.

2021. júl. 31. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!