Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább?....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább?....

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival. Nagyon nem néz ki annyinak de 44 éves én pedig 23. Elsőre úgy voltam vele, hogy remek kaland lesz, és az is lett, de annyira jó vele, hogy beleszerettem.

Ezt elmondtam neki is, hogy kezdjen vele amit akar, amire azt mondta, hogy most vált el, gyermekelhelyezési pere van, meg eleve megőrül, hogy nem lehet vele a gyereke, aki nagyon aranyos és kedves kislány, bemutatott neki engem...

...és hogy egy kicsit dagi is vagyok:O

És mi lenne ha teherbe esnék erre a kezdeti elhízásra?

És hogy ő nem hajlandó könyörögni többet egy nőnek azért, hogy legyen már annyira igényes, hogy rendszeresen edz és nem hízik el.

Nagyon megbántott.

És most nem tudom, hogy csak azért volt ekkora paraszt, hogy elmarjon magától, mert megsérült a kislánya miatt, vagy azért mert tényleg annyira felszínes mint mondta?

2021. júl. 31. 22:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Idióta az a nő, ez fix.
2021. júl. 31. 23:46
 22/43 anonim ***** válasza:
95%

Drága kérdező, a 12-es vàlaszoló vagyok.

Elvált nő, anya, a “pasid”hoz korban közelebb.

Nekem nincs semmi érdekem hazudni neked, így a legnagyobb jóindulattal kérlek fontold meg az alábbiakat:

- nem kényszer a házasság. Aki a volt feleségét, a kisgyereke anyját minden sz*rszemétnek beállítja (és veled is türhő módra viselkedik), az hiteltelen ember. Elválni is lehet normálisan. Aki a volt társát beszédében sem tiszteli, egyoldalúnak àllít be válást/ az szerinted igaz ember? Ő nem volt ott a házasságban? A kapcsolatok nem két emberen múlnak? Ismered te a nő vagy ismeretlenül is elhiszed, hogy “sz*rszemét”, pont egy olyan áldott jó ember szájából, aki egy dugás után téged is földbe döngölt?

- imádott kislány? Gondolom szájon is csókolgatja nagy teátrálisan, meg az év apja pózban tetszeleg. Tudom, nem fog ez most jól esni, de felelős, egészséges pszichéjű apának nem kell a 23 éves szexpartnere csodálata és ámulata, hogy ő mekkora ász apaságban. Majd megérted. Kisgyereket egy cirkuszos vàlás/gyerekelhelyezés alatt az aktuális szexpartnernek mutogatni igenis súlyos és beteg dolog. Nem várom el, hogy megértsd, de tényleg.

- ha a gyerek most ovis, akkor azért olyan nagy időkig ő sem volt a szent család mintaapája. Tök ALAP és normális, hogy foglalkozik a saját gyerekével, ne védd, mert nem jól teszed. Nem kell összef..sni magad tőle, hogy elvitte oviba. Ne mondd már, hogy életszerű, hogy ő a kizárólagos sztárszülő aztán nem nála van még ideiglenesen sem elhelyezve egy 4-5 éves gyerek? :)

Picit kérlek gondolkodj.

Ma Magyarországon igenis az, akinek már külön tárgyalássorozatban kell kezelni a gyerekelhelyezését/vagyonnegosztását, mert a valaha választott és szeretett társával nem tud közösen megegyezni, csak a mocskolódás megy, az bizony igenis Maunikaaa-sóóós, putris, cirkuszolós színvonal.

Te véded ezt az embert?

Nézd meg mit mond, hogy bánik a gyereke anyjával, aki a felesége volt! Na ilyen az igazi arca és rád is pontosan ez vár- ne engedd már magad h*lyíteni, felnőtt, fiatal nő vagy!

Valóban kellene neked egy ilyen ordenáré, hazug figura?

Az meg, hogy ellene nevelik- édes jó Istenem- ahhoz hosszú évek alatt is kevés siker társulna (tudom, fiatal vagy, de hidd el, az ovisok csak gyerekek, de nem h*lyék!).

Gondolkodj màr, miért nem az áldott jó faszid hozza-viszi most is a gyereket? Attól, hogy válnak, még tehetné... valami oka csak van, hogy ellene minden ember és hivatal összesküdött?!

De érdekes, hogy a legtöbb férfi nincs letiltva a napi gyerekfuvarozásról, csak mert elvált... csak a cirkuszolós, beteg fajta nem tudja elérni...

Persze, egy 4-5 éves gyerek haragszik az imádott apucira, mert az anyja ellene neveli- neked ez van tálalva. Aktuálisan épp azért, hogy megsajnáld a nyomorultat és széttedd neki megint...

Nem kell nekem hinni! A polgári peres eljárások, amennyiben a felek nem kérik, nyílt tàrgyalások- nyugidtan menj el, hallgasd meg a tényfeltáró tárgyalást. Azt hiszem, érne meglepetés :)

Szánalmas ez az egész. Ha nem akarsz ebbe a gagyi Kramer kontra Kramerbe belefolyni, kerüld el ezt a pszichésen, jogilag és egzisztenciálisan rottyon lévő alakot.

Mi a búbánat az értéke egy téged és másokat mocskoló embernek, de komolyan?

2021. júl. 31. 23:47
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, miért úgí hivatkozol a férfia, hogy a "palid" és a "párod"?!

nem az!

a kérdésedben azt írtad, hogy kaland volt, majd szerelmet vallottál, de nem kellettél neki.

te mégis úgy beszélsz róla, mint ha párkapcsolatban volnátok.

és túl sokat törődsz az ő dolgaival, még egyszer mondom, nincs közöd hozzám, h. mi van a gyerekével, exével...

semmi közöd hozzá, mert ő nem a párod, de ha az lenne, akkor is ez csak őrájuk tartozik meg a bíróságra, rendőrségre.

2021. júl. 31. 23:49
 24/43 anonim ***** válasza:
20%

Már miért ne lenne köze hozzá, ha a párja? Onnan kezdve nagyon is sok köze van a gyerekhez is. Ami hülyeség, hogy pótapunak meg pótanyunak kell lenni. Egyáltalán nem kell annak lenni. Az egy elmeroggyant, aki rá akarja erőltetni a gyerekre az új párját mint új szülőt, egyszerűen szánalmas.

A másik oldalt viszont valóban érdemes lenne meghallgatni.

2021. júl. 31. 23:52
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

24 "Már miért ne lenne köze hozzá, ha a párja?"

de ők NEM EGY PÁR!

a szövegértelmezés éppen a szakmámba vág, szóval én úgy értettem, hogy ők nem egy pár.

kavartak, szexeltek, kérdező belezúgott, akart volna párkapcsot, szerelmet vallott, de a pasi lekövérezte és megmondta nem akar tőle semmi ilyesmit.

tehát ők nem egy párt alkotnak, max. a kérdező fantáziájában.

aki már pótmamit játszik, és nagyon aggódik a bunkó pasi apaszerepe miatt.

2021. aug. 1. 00:02
 26/43 A kérdező kommentje:

22.

Te nagyon lenézed az életkoromat, nem értem miért.

És mivel hétvégente a palimmal vagyok, így logikus, hogy mikor itt van a kislánya, akkor találkozunk és együtt vagyunk 3an.

Szóval még mindig nem értem, hogy mi ez a gyerek mutogatás dolog részedről?

Ez a mónika sós témád meg sértő.

De ha ennyire forszírozod a sztori a következő-

Páromnak súlyos autóbalesete volt pár éve. Kórházba került, majd 1 évig tartó rehabilitáció és gyógytornát követően kezdett el újra rendesen konditeremben edzeni és lett újra az a kigyúrt pali aki régen volt és aki most. 90 kiló színizom.

Viszont a kórházi ápolás alatt 70 kilós ropivá fogyott, mutatott képeket..döbbenet...és egy végtag bénulása miatt-ami utólag kiderült csak ideiglenes és helyrejött-idegösszeomlást kapott.

És közben a felesége a helyett, hogy segítette volna a felépülését, megcsalta és ott hagyta lenyomorodva, a gyerekét is ellopva.

Ezért és ennek tudatában van bennem kétség.

Mert oké, hogy ezt mondta, de a tettei meg nem azt mutatják.

Hónapok óta minden hétvégén ágyba hozza nekem a reggelit.

Napközben beugrik a melóhelyemre csak hogy adhasson egy csókot nekem...Szeretem őt.

2021. aug. 1. 00:06
 27/43 anonim ***** válasza:
94%

Az én szakmámba is belevág a szövegértelmezés és nekem is lejött, hogy ők még nem mondták ki, hogy a kapcsolatuk komoly, csak a kérdező reméli.

Én erre reagáltam:

"semmi közöd hozzá, mert ő nem a párod, de ha az lenne, akkor is ez csak őrájuk tartozik"

Nem értek egyet, ha a párja, akkor rá is tartozik, őt is érinteni fogja és kell is, hogy belelásson, bele tudja magát érezni a párja lelkivilágába és megértse a gyereket is.

Nyilván a kérdező túlságosan előreszaladt agyban, de ezeket nem magától találta ki, a pasi mondta el a gondjait és ha ő úgy gondolta, hogy a kérdezőre tartozik, akkor azt én nem szeretném felülbírálni.

Viszont akkor is tartom, hogy ez a férfi így oldja meg a lelkiválságait, súlyos előjel arra, hogy bántalmazó lesz.

2021. aug. 1. 00:09
 28/43 anonim ***** válasza:
95%

na, ha minden okém, minek írtad ki ezt a kérdést?

te szereted őt, de ő nem szeret téged.

talán ezért...

2021. aug. 1. 00:11
 29/43 anonim ***** válasza:
96%
Kivételes ember, tőle még egy dagadtozás is megtiszteltetés. Csak nem értem miért írtad ki a kérdést akkor.
2021. aug. 1. 00:12
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

27, ez a csávó verziója, azért mondom, óvatosnak kell leni, nem mindent elhinni.

a bántalmazó nárciszok piszkosul szeretik sajnáltatni magukat, meg áldozati szerepben feltűnni.

2021. aug. 1. 00:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!