Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelem vagy férj lelkiismeret miatt?
Figyelt kérdés
Lassan két éve szerelmesek vagyunk egy másik férfival aki már nagyon türelmetlenkedik, félek, hogy elveszítem.. többször próbáltam a férjemnek elmondani, hogy el szeretnék válni mert mást szeretek, de van közös házunk, hitelünk és a leginkább ami visszatart, hogy egyedül hagyom ezekkel, mert ő biztosan szeretné megtartani a házat.. nem tudom hogyan tudná egyedül kigazdálkodni. Mi a megoldás? Nem akarom kihúzni a lába alöl a talajt, de ez így nem is mehet tovább..2021. júl. 29. 12:18
1/6 anonim válasza:
Koltozz el, de a hitel felet fizesd ugyanugy.
2/6 anonim válasza:
Nem kell egyedül hagynod ezekkel. Fizesd továbbra is akárhol legyél és akárkivel
3/6 A kérdező kommentje:
Nem engedné, büszkeségből, hogy ezek után beszálljak a hitelbe..
2021. júl. 29. 13:37
4/6 anonim válasza:
Akkor az már ő döntése. Onnantól már nem kell, hogy a te lelkiismeretedet furdalja.
5/6 Senior Séf válasza:
Ez a te életed, kérdező, magadért vagy felelős. Régebben a kettőtök élete volt de látnivaló, hogy annak már vége. Tehát csak magadra legyél tekintettel. Ha válni akarsz, válj!
6/6 anonim válasza:
Egy életed van. Ha valaki mast szeretsz,akkor legyel vele,hajra!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!