Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki talonban tart valakit, az miért nem érez lelkiismeret furdalást?
No igen...és elég fájdalmas lelki sérüléseket lehet okozni ezzel. Isten a tanúm, hogy megbántam, és sose teszek ilyet többé, förtelmes volt cipelni, húzni, vonni utána a dolog következményét, hogy két lányt tartottam és, hogy milyen rosszul esett nekik mikor kiderült...sose feledem azt a nyomorult “szembe köpném magam” érzést.
Szerintem azért mert érzelmileg nem érettek, vagy nem tudnak azonosulni a dologgal, elvannak vele, hogy ez “hú, de menő, két csajom van”, “én vagyok a bika, az ász stb”. De belegondolni, hogy az a szerencsétlen mit érezhet..na..arra már nincs ész ugye?!
Nálam a talon azt jelenti olyan személy, akivel szexelnék, ha szingli lennék, amúgy nem járnék vele. Ezt ők is tudják, sőt aki nekem talon, annak én is csak a talonja vagyok.
Attól még, hogy te nem vagy képes elfogadni, hogy valakinek nem kellesz, másoknak ez nem olyan rohadt nehéz.
"Arról nem is beszélve hogy ezekből még jó kapcsolatok is lehetnek."
Abból sosem lesz kapcsolat, ha valakit tartalékban tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!