Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne lelkiismeret furdalásod, ha ugy jönnél össze valakivel, hogy az elhagyta miattad az előző párját?
Összejöttünk egy pasival, mindketten nagyon szerelmesek vagyunk. Neki előtte volt barátnője, de elhagyta miattam, mivel ugy érezte, engem jobban szeret, és ugy döntött, neki igy jobb lesz, és a lányt sem akarta álltatni. Nagyon boldogok vagyunk együtt, nekem viszont mégis van egy kis lelkifurdalásom, hogy a másik lány boldogtalan lett miattam :(
Normális ez, hogy ezért rosszul érzem magam? Hozzáteszem, nem fondorlatos módon akartam elszeretni a másik csajtól, csak azért hogy az egómat növeljem, hanem egyszerűen ez igy kialakult köztünk....s ő végül egnem választott. Csak zavar, hogy a másik lány miattam szenved, mert ő is imádta a srácot :(
Nem kezdenék olyan sráccal, akinek barátnője van... jogos a lelkiismeret furdalásod...
Remélem, téged is ott fog hagyni egy jobbért...
A páromnak nem volt emiatt lelkiismeret furdalása. Neki miért lenne? Az én döntésem volt, hogy elhagytam érte az exem. Ő csak Ő volt, nem az ő hibája, hogy elcsábultam. A párkapcsolatban nekem kell elkötelezettnek lenni, nem a harmadik félnek.
Egyébként, megsúgom, az exem azóta vígan csajozik ezerrel, pedig ő is aztán nagyon odavolt értem. Idővel a te pasid exe is túlteszi magát rajta. Egyébként ezt szerintem még könnyebb is feldolgozni, legalább van miért utálni.
Kedves Kérdező!
Egyáltalán nem savanyú a szőlő, mivel boldog párkapcsolatban élek 16 éve...
De, az ilyen kétszínű, önelégült nőcskéktől rosszul vagyok... és biztos vagyok benne, hogy téged is ott fog hagyni egy jobbért...ő ilyen és ez a te szerencséd, hogy vannak, még bőven ilyen férfiak.
(Bár szerencsémre még ilyen párom nem volt és remélhetőleg nem is lesz.)
:)
Kellemes napot neked!
Most miért kell bántani, nem elszerette a srácot, hanem szakított az exével és utána összejöttek. A világtörténelem során volt már pár ilyen, hogy valaki másba szeretett bele na bumm...
Kérdező, ha kicsit együtt érzel a lánnyal, szerintem normális, de ennél többet nem kell. Neki ez amúgy se működött volna, úgyhogy most lehetősége van találni egy olyan srácot, aki vele képzeli el az életét. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!