Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lenne lelkiismeret furdalásod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne lelkiismeret furdalásod, ha ugy jönnél össze valakivel, hogy az elhagyta miattad az előző párját?

Figyelt kérdés

Összejöttünk egy pasival, mindketten nagyon szerelmesek vagyunk. Neki előtte volt barátnője, de elhagyta miattam, mivel ugy érezte, engem jobban szeret, és ugy döntött, neki igy jobb lesz, és a lányt sem akarta álltatni. Nagyon boldogok vagyunk együtt, nekem viszont mégis van egy kis lelkifurdalásom, hogy a másik lány boldogtalan lett miattam :(

Normális ez, hogy ezért rosszul érzem magam? Hozzáteszem, nem fondorlatos módon akartam elszeretni a másik csajtól, csak azért hogy az egómat növeljem, hanem egyszerűen ez igy kialakult köztünk....s ő végül egnem választott. Csak zavar, hogy a másik lány miattam szenved, mert ő is imádta a srácot :(

2017. febr. 7. 10:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Hagyd kerdezo, itt a tobbseg szerint a parkapcsolat egy szent dolog aminek a felbontasa kb gyilkossaggal egyenerteku buncselekmeny, mert mindenkinek akik egyszer osszejonnek, orokke egyutt kellene maradniuk, nem pedig szakitani holmi problemak miatt... Ha netan egy harmadik fel is jelen van, o pedig maga a Satan.

En szakitottam mar amugy harmadik fel miatt. Nyilvan elobb-utobb amugy is ez lett volna a vege, mert egy ertelmetlen kapcsolat volt, de ezt szerintem sokan hajlamosak huzni amig lehet es nem azonnal szakitanak, amint felmerul a gond. Nem hinnem, hogy ez akkora gaztett lenne. Tok mindegy, hogy azonnal szakit az ember, vagy csak egy honap mulva.

2017. febr. 7. 11:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Ugyan már!

Legyetek már egy kicsit őszinték...

Legyen férfi vagy nő az illető, a harmadik felet mindig utálni fogják... mivel annak akit, elhagytak az önérzetét mindig sérteni fogja a harmadik fél.

Ne mondd már teácska, hogy, ha majd a pasid 2 év után elhagy egy jobbért, te a harmadik nőnek még sütit is küldesz és megsimogatod a buksiját, hogy, hű semmi baj, ez így van rendjén...

Ok, hogy felvilágosult, modern nőknek akartok tűnni, de ez inkább már a nevetséges, álszent kategória.

Hisz ti nők még a barátnőtökre is féltékenykedtek ...

Nem az a baj, ha egy kapcsolat tönkremegy, hanem, ha egy 3. fél miatt, megy tönkre és az mind a 3 fél hibája.

2017. febr. 7. 11:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Persze, teljesen érthető ez a nézőpont is. Én csak azt nem értem, és szerintem Tea Cinnamon is erre utalt, hogy az pl. miért elképzelhetetlen dolog, hogy valaki ugy találja meg élete párját, hogy már előtte is volt kapcsolata? Persze, nem tudhatom, hogy a kedvesemnek én leszek-e az élete párja, de ez ugyanugy benne van a pakliban hogy elhagy más miatt, mint akkor, ha előttem nem lett volna más szerelme. És szerintem attól, hogy előttem volt valakije, még nem törvényszerű, hogy engem is ugyanugy elhagy más miatt. Mint ahogy az ellenkezője sem törvényszerű. De ugyanugy akkor sem lenne az, ha közvetlen előttem nem szakitott volna mással. Attól, hogy egy pár együtt van, az még nem jelenti, hogy örökre együtt kell maardniuk, és főben járó bűn, ha szakitanak. Még nem házasságról van szó.
2017. febr. 7. 12:13
 14/19 anonim ***** válasza:
En nem mondtam, hogy az elhagyott lany nem okolhatja a kerdezot. Nyilvan ha szerette a sracot, nem tervezett szakitani, akkor haragszik es nem tudja elfogadni, hogy lehet, a lany nelkul is veget ert volna hamarosan. Az a nevetseges, hogy vadidegenek kezdtek el itt sarozni, hogy majd ot is jol elhagyja a csavo, mintha a kerdezo tenyleg valami bunt kovetett volna el azzal, hogy egymasba szerettek.
2017. febr. 7. 12:18
 15/19 anonim ***** válasza:
"Nem az a baj, ha egy kapcsolat tönkremegy, hanem, ha egy 3. fél miatt, megy tönkre és az mind a 3 fél hibája" - már ne haragudj de ha jó a kapcsolat, akkor azt nem tudja kizárólag egy harmadik fél tönkretenni. Inkább te élsz álomvilágban, nem a Tea
2017. febr. 7. 14:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Mi voltunk hasonló szituációban. Amikor a jelenlegi párommal egymásba szerettünk, eldöntöttük, hogy együtt szeretnénk lenni, és az akkori párommal emiatt szakítottam. Addig semmi sem történt.

A páromnak sosem volt lelkifurdalása, mert a régi kapcsolat nem miatta volt rossz, ezt tudja/tudta ő is.

Szerintem neked se legyen bűntudatod, mert nem elvetted tőle. szabad ember, amúgy is avval van, akivel akar, akit szeret. Ő választott téged, nem te loptad el, vagy ilyesmi..

2017. febr. 7. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:

"Még nem házasságról van szó."

Szóval házasságban és gyerekkel ha valaki ugyanígy jár,mint te,hogy már foglalt emberbe szerelmes valaki és a pasi is szerelmes és elválik az új nő miatt,akkor azt a nőt már elítéled?

Álszent vagy kisanyám.Az olyan nő semmivel sem bűnösebb tőled!

2017. febr. 7. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Én ilyen lánnyal össze sem jönnék. (Most pont ebben a helyzetben vagyok egyébként.) Aki úgy ismerkedik valakivel, hogy randi után hazamegy a jelenlegi párjához, nekem egy nulla. A kérdésedre a válasz viszont nem, mert ő tolt ki a párjával akkor, amikor mással találkozgatott (jelen esetben veled).
2017. febr. 7. 17:22
 19/19 A kérdező kommentje:
17-es: nem nem, egy szóval sem mondtam hogy elitélem, ezt a szót sehol nem emlitettem.....hanem ugy értem, a házasság az már más kategória, az már nyilvános szövetség, eskü két ember között, tehát erősebb kötelék mint egy "sima" párkapcsolat. Azt már nem lehet olyan könnyen semmissé tenni. De házasság nélkül még könnyebben ki lehet szállni egy kapcsolatból,ha valaki ugy érzi, már nem boldog benne. Elvégre ha valaki összejön valakivel, nem kötelező, hogy akkor most már örökké csak vele legyen.
2017. febr. 7. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!