Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez nálatok a kezdeményezés jele?
A lány akibe szerelmes vagyok, a munkahelyemen megtudta hogy tetszik nekem, én még ezt nem közöltem vele.
7év korkülönbség van köztünk, ő az idősebb. Rám szokott írni facebookon hogy hogy vagyok, miújság velem stb. Viszont a bökkenő az, hogy próbáltam már elhívni őt valahova, bárhova, csak hogy ne facebookon beszélgessünk csak, de elhalasztottuk.
Amikor találkozom vele, (munkahelyen) nem mutatja ki azokat a jeleket amiből levenném hogy tetszek neki -vagy lehet csak nem veszem észre-
Viszont Fb-n meg nagyon sokszor beszélgetünk.. Lehet csak azért csinálja mert lelkiismeret furdalása van hogy nem tudja viszonozni az érzéseim?
Lányok? szerintetek?
(nőgyűlölő szűzparasztok kíméljenek)
Igazából 2-szer hívtam el, és nem randira, csak simán találkozni. Először nem nagyon ment bele (vagy kérette magát, vagy csak finoman akart visszautasítani)
Elhívtam másodjára is találkozni, amibe belement. Viszont beszélgettem a munkatársakkal erről, de mondtam hogy nem randira hívtam hanem csak sima találkozóra és szerencsétlen lány ezt is megtudta és szólt nekem erről, ami számomra okés is, csak szegény zavarba jött, majdnem hogy lehurrogott..
Viszont ha nem tetszek neki, akkor miért kezdeményezés beszélgetést velem Facebookon? nem az a szokás ilyenkor hogy leráznak minket?
Arra vár, hogy végre elhívd.
Miért hiszed, hogy erre gyűlnének a nőgyűlölők?
Csak el akarom kerülni a semmitmondó, szánalmas megjegyzéseket, mert tettem már fel kérdést és volt olyan is, amire egyetlen rendes választ sem kaptam, csak általánosítást a nők felé
De nem is az a célom hogy olyan választ kapjak ami nekem kedvez, egyszerűen csak nem értem mi történik.
Ha egy nő nem akar egy pasival kapcsolatot, akkor nem az a szokás hogy lerázza a pasit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!