Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nyomulás, ha én írok neki?
hosszú a sztori nagyon. kiragadom a kérdésre vonatkozó lényeget:
vasárnap repült üzleti útra. aznap írtam neki sms-ben, hogy azon a helyen leszek, amit tudom, h útba kell ejtenie utazás előtt, és várom, h bejöjjön köszönni/beszélgetni, előre örülök, h látom.
Ennek eleget tett, bejött, de csak nagyon röptiben, mert sietett, azt mondta, h megpróbál még visszanézni egyszer. Vissza is jött másodszorra, ezt az extra lótifutit csak miattam, de csak nagyon röviden.
Mondta, h kint nem lesz whatsup-ja, csak e-mailje.
4 napja nem kommunikáltunk.
a kérdés: én kellett volna írnom neki, hogy megérkezett-e, jól utazott-e, vagy ő kellene jelentkezzen, hogy mizu odaát?
Én úgy érzem, hogy a "várom, h lássalak" sms-sel annyira kiadtam neki magam nő létemre... ő viszont vette a fáradtságot, h másodszorra is odajöjjön. Hülyeségek járnak a fejemben, hogy miért nem ír, ezen kattogok. Tudom, h örülne neki, ha írnék, de akkor meg miértnem ír ő?? Ti mit gondoltok a helyzetről?
ő 36f, én 3On, friss ismerkedési stádiumban
köszi, hogy elolvastátok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!