Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem? Férj, egy másik meg én.
Én nem ítélkezem, így nem nevezlek semminek, velem is történt már olyan dolog az életben, amit előtte el sem tudtam volna képzelni magmaról.
Szerintem egymástól függetlenül nézd a két embert. Vedd először a férjed. Nem vagy boldog, már abszolút nem ad számodra boldogságot, csak biztosként tekintesz rá. Szerintem semmi másért nem bánnád a válást, csak amiatt, hogy ez a biztonság megszűnik és félsz az egyedülléttől vagy akár egy új kapcsolattól.
Ha ezt lerendezted magadban, utána kezdj elgondolkodni azon, hogy a másik férfi iránt valóban érzel vonzalmat vagy csak tetszik, hogy valakitől megkapod azt a figyelmet, amit a férjedtől már nem?
Nagyon nem irigyellek, nehéz helyzetben vagy, de azok alapján, amiket leírtál, számomra egyértelmű, hogy a férjeddel már nem alkottok egy párt.
36/N
#1, tökéletesen egyetértek.
Azon külön elgondolkodtam, hogy féléves házasságban elhidegülés hogyan lehet? Az nem házasság, hanem egy tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!