Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó szex vállt ki szerelmet, ragaszkodást a másik íránt?
Nem.
Önmagában a jó szex igen kevés egy valódi kapcsolathoz.
26/F
Szerintem meg nagyonis igen. Egy jó suzexpartnerbe símán bele lehet szeretni.
egy pasas
Nem, de sajnos alapelvárás a profi szint a szexben, elsőre is.
Bár ne így lenne.
Aki hajlamos az érzékenysége által nagyon hamar érzelmeket táplálni mások iránt, annak semmiképpen nem ajánlom a kizárólag testi alapon működő kapcsolatot.
Saját tapasztalatom, hogy néhány óriási csalódás után "mit veszíthetek?" alapon belementem egy testi kapcsolatba és bár lehet, hogy a partnerválasztás is hibás volt, de a másik fél nagyon kihasználta a gyengédségre való igényemet és a szex mellett már többet akart ... legalábbis ezzel áltatott, mert tudta, hogy csak ezzel tud maga mellett tartani hosszabb távon. Meg is egyeztünk a folytatásban, azaz hogy komolyabbra fűzzük a dolgokat. De ehhez sajnos csak én tartottam magam, mint később kiderült, ő kutatta tovább mellettem is, hogy kiket lehet még becserkészni.
Az egészből tehát én jöttem ki vesztesen, csupán néhány izgalmas éjszakát köszönhetek neki, semmi egyebet.
Én azt mondom, előfordulhat, hogy két ember egymásba szeret, de ha valami kizárólag testi kapcsolatnak indul, ott az egyik biztosan sérülni fog.
Nem. Én speciel előbb szeretem bele a páromba, addig még csak csók sem volt közöttünk.
Arról nem is szólva, hogy pl aszexuális emberek is lehetnek szerelmesek.
A szex (rendszeres, ismétlődő) oxitocin hormon által, képes kötődést előidézni a partnerhez (de ez igazából nem szerelem, hanem ragaszkodás).
A szerelem szerintem akkor jön, ha megismered a partnered.
A szerelem maga is csak valami random hormon szórakozása az orvosok szerint.
Komoly szerelem lehet, ha "csak" 15 alkalommal csaltad meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!