Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban a jo szex meddig tudja kompenzálni a másik fél jellemhibáit, a veszekedéseket?
Nálam 2 évig és 3 hónapig tudta.
Mai fejjel már inkább csak 3 percig(ha belehúzok 2 is elég).
Bármeddig. Hosszú lenne felsorolni, hány olyan kapcsolatot láttam, ahol a fazon rommá alázza, kihasználja, anyagilag lehúzza, stb. a nőt, emellett alapból egy szánalmas p..cs, de mivel az első alkalmakkor jó alaposan megdugta a csajt, ezért onnantól több-kevesebb mosolyszünet után mindig folytatódott a történet.
Igazán vége meg csak akkor volt, amikor jött egy másik pasi, mert még szakítás után is a csajok futottak a (ex)pasijuk után - jaj még egy búcsúszex, jaj még néha találkozzuk, jaj amúgy nem vagy te olyan rossz ember. Átlagnál bőven értelmesebb nőktől is láttam ilyet, szóval nem ellenérv, hogy ilyet csak üresfejű plázaribik szoktak :)
Attól függ, az adott embernek mi fontos. Van, akinek a szex a legfontosabb.
Nálam sztem max. 1-2 hónapig működne úgy, hogy közben megbeszélem a másikkal a dolgot. Ha nincs változás, ennél többet nem pazarlok el az életemből, biztos van más is, aki ennyire jó :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!