Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Le lehet élni egy életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet élni egy életet szerelem nélkül?

Figyelt kérdés

2021. júl. 26. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%
9 ez csak kifogás és önsajnálat. Aki akar és tesz érte, az fog találni magának társat.
2021. júl. 27. 15:19
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Ok, igaz minden egyéb problémámat megoldottam és megoldom, de legyen igazad (képzeld, lusta sem vagyok, otthon kb. az alvási időmet + 2 órát vagyok).
2021. júl. 27. 15:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
6 vagyok, lehet találni sok más célt is, edzés, tanulás, munka, hobbi, önkéntesség stb.
2021. júl. 27. 18:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek veled, de attól még néha érezheti szarul magát az ember, mert nem lesz az amit mindig is akart(én személy szerint imádnám a saját gyerekemet nevelni), de hát van aki meg tűzoltó akart lenni, most meg programozó, na durr, nem dőlt össze a világ.
2021. júl. 27. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
Le nem, csak túl.
2021. júl. 28. 11:50
 16/16 anonim válasza:
60%
A párommal 25 éve vagyunk együtt. Részemről csak szeretet volt, van, részéről szerelem. Én elváltam, utána jöttünk össze. Úgy gondoltam, itt van valaki, aki szeret, mindent megtenne értem és ki tudja, lehetek-e még valakim. Ma már 2 nagy gyerekünk van és életem legjobb döntése volt, hogy igent mondtam annak idején. Szeretem, de nem vagyok bele szerelmes, nem is voltam. Az a "mindent elsöprő érzés" életemben csak 1x volt, pár hónapos kapcsolatból a másik fél lépett ki (utánam még sok kapcsolata volt). Szóval fel a fejjel! Érdemes szerelem nélkül is élni.
2021. aug. 1. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!