Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már voltál szerelmes és éltél kapcsolatban akkor max csak úgy, ha nagyon csúnya tapasztalatokat szereztél és az életben nem kérsz belőle többet.
Ha még nem, de vágysz rá, akkor sem lehet, mert állandóan ott kattog.
Teljesen szociopatának kell lenni ahhoz, hogy valaki ne vágyjon a társaságra és élvezze a 4 fal magányát.

Hiába is akarnád, lehetetlen. Az ember társas lény. Előbb-utóbb bele fogsz szeretni valakibe, ez az emberi természet.
De ha szerelem alatt házzasságot vagy párkapcsolatot értesz, akkor igen, le lehet.

3# voltam, had kérdezzem meg azokat, akik azt írják lehetetlen, meg értelmetlen, meg úgy is találsz valakit, hogy mit tegyen az, aki gyárilag hibás ilyen téren?
Tini koromban néhány szánalomsexet kiharcoltam ( nem érte meg), de valahogy én és tudom vannak még páran, egyszerűen nem vagyunk vonzóak a nők számára, mindig van valaki aki nagyobb dumás meg vonzóbb, így mi hiába leszünk kedvesek, nyitottak, ezt le se szarják.
Sok nővel alakítottam ki kapcsolatot( barátit), de ezen felül semmit… szóval aki azt írja értelmetlen, legalább kicsit legyen empatikusabb ilyen téren…. Mert sajnos sok ember néz szembe ezzel( vagy folyton viszonzatlan szerelemmel).
Ui.: sem önbizalom hiányos, sem csúnya(szerintem), sem ápolatlan nem vagyok. Igaz, ha nem tapasztalnám lehet én sem hinném el, hogy van ilyen, de szerintem ez tényleg valami gyári hiba…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!