Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a szerelmi vallomás hogy hangzana egy férfi szájából, túl nyálas?
20as
Persze h nagyot akarok mondani.
Ez a lényeg. De kozben poen is mert a szerelmemnek minden idő kevés annyi ügyet akar intézni.
Nekem meg allandoan van időm.
Nem gondolkodtam ezen semeddig, most pattant ki a fejemből.
Amugy meg mivan ha onbizalom hiányos tutyi mutyi alak vagyok? Nem lehet mindenki magabiztos vagány csávó...
Én ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy jutottunk el mi, férfiak ide... Az erősebb nem, b-ki!
*A nő védelmezője*
A nők amióta szabadon tanulhatnak (bocs, hogy a nevetekben beszélek, de asszem ebben nincs vita) köszönik szépen, már képesek önállóan is megvalósítani az álmaikat, kérdező. Valósítsd meg a sajátodat, és ehhez találj társat.
23# Akkor jó :)
Csak ezt a dumát ne mondd neki, mert már korábban írtad hogy nem értelmetlen az életed. Mondd azt hogy vele teljesebb, stb.. csak ne ezt, mert ez tényleg gáz.
23# haszontalan* (nem értelmetlen)
Mind1, a lényeget érted
27es hat az vagyok... papucs :)
A legtobb férfi papucs.
Ha meg nem az akkor meg a nő szolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!