Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szerelmes számot küld üzenetben, akkor az szerelmi vallomàs?
Figyelt kérdés
Van egy férfi aki tudom, hogy odàig volt értem, mostmâr nem mutatta jeleit. Sosem beszéltünk ròla. Küldött àt üzibe egy szerelmes dalt aminek a dalszövege egyezik azzal az érzéssel amit szavak nélkül adott nekem, hogy mindig is küzdeni fog értem, es hogy jol érzi magàt mellettem. Most ezt vegyem egy szerelmi vallomàsnak???2020. okt. 30. 23:15
1/1 anonim válasza:
Ismertem olyan pasit aki minden nőismerősének küldött messengeren szerelmes számot, kizárólag baráti alapon! Az volt az undorító, hogy alig másfél éves kisgyereke volt fiatal feleséggel hatvanévesen és szinte folyamatosan flörtölt mindenkivel ezalatt.
Nem tudom, hogy a te embered mit akar, de annyit biztos, hogy fantáziálj róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!