Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ez a szerelmi vallomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez a szerelmi vallomás hogy hangzana egy férfi szájából, túl nyálas?

Figyelt kérdés
" Annyira haszontalannak érzem az életem. Inkább Neked adnám, hogy Te valóra válthasd az álmaid."
2021. júl. 26. 09:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

" szr duma, tudod ki lenne alárendelt. Csak szimplán hülye a szöveg. Nem kell ennyire nyálasnak lenni."

Ti lennétek alárendeltek. Tudom h kínos beismerni h a természetetekben benne van, mert szexisták vagytok, de ez van.

"De ez a nő pontosan ilyen domináns szerepben van velem szemben. És mondhatni hogy kicsit férfias?! Én meg talán kissé "nő lelkű vagyok""

Hát akkor meg neki lehet hogy jó lenne ha ezt mondanád.

2021. júl. 26. 10:19
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatomban én voltam a domináns és az is maradok. Hidd el, több a meghunyászkodó "ffi", mint az igába hajtott nő.

2021. júl. 26. 10:21
 13/32 A kérdező kommentje:
11es: ugyanigy látom!!
2021. júl. 26. 10:23
 14/32 A kérdező kommentje:
Vagyis a 13asnak szolt ahogy hogy ugyanígy látom
2021. júl. 26. 10:27
 15/32 anonim ***** válasza:
66%

Ha valaki IGAZÁN SZERETI a másikat, semmit nem talál túl nyálasnak tőle!!!

L

2021. júl. 26. 10:30
 16/32 anonim ***** válasza:
De miért haszontalan az életed?
2021. júl. 26. 10:31
 17/32 A kérdező kommentje:

16os.. nem haszontalan az életem, csak másnapos vagyok, romantikus zenéket hallgatok és ilyen "hülye" gondolatok jutnak eszembe.

Csak az ilyeneket visszatartom, mert félek kimondani. Mi van ha a másiknak ez ijesztő, vagy esetleg később fejemhez vágja majd :D

2021. júl. 26. 10:39
 18/32 anonim ***** válasza:
17# Látod, nem haszontalan :) akkor kár ilyenekkel "hülyíteni" a lányokat. A gondolataidat persze megoszthatod, sőt, jobb is ha megosztod
2021. júl. 26. 10:58
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Ebből csak az jönne le hogy szánalmas és önbizalom hiányos vagy
2021. júl. 26. 11:08
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

omg, hány napig tartott ezt a sületlenséget kitalálnod?

nagyon bénán hangzik.

1. érződik, h. a pasi vmi nagyot akar mondani, de minden nywelvi kreativitás hiányzik belőle, és csak erre futja.

2. nettó hazugság, és épp ez teszi nevetségessé.

3. ki akarna egy olyan pasit magának, aki a saját életét haszontalannak tartja? ha annak tartod, miért nem dolgozol rajta, és adsz neki értelmet? ha zérónak tartod, miért akarsz becsajozni? ha az életedet a nőnek adod át szimbolikusan,az mit mond el rólad, mekkora élhetetlen,tutyimutyi vagy?

2021. júl. 26. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!