Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire lenne jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne jó ötlet?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hete vólt úgy hogy egy szomszéd nőbe szerelmes lettem és úgy vettem észre, hogy egyedül álló lehet mint én. Arra gondoltam, hogy be dobok a posta ládájába egy levelet melyben szerelmet vallok neki hogy vehesse fel velem a kapcsolatot.

Dalt is szerkeztettem neki a címe "első emeleti garzon" a youtubon fent van.

2021. febr. 8. 23:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Nézd, nagyon rendes palinak tűnsz, ezért őszinte leszek... szerintem ne csináld. Értem, hogy romantikus alkat vagy, meg minden, de szerintem ha ezt eljátszod, akkor a nő nagyon csúnyán ki fog visítani téged! Aztán persze lehet, hogy tévedek, de nagy rá az esély, hogy nem.
2021. febr. 9. 00:04
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. :D Nő vagyok. Kezdj valami finomabbal és kevésbé kínossal.
2021. febr. 9. 00:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Jajj basszus, menni kéne már aludni.
2021. febr. 9. 00:21
 4/16 A kérdező kommentje:

@2 hogy érted?

Milyen finomabbal kezdjem?

Süssek valami finom tésztát és vigyem át neki

2021. febr. 9. 01:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
jo ez a mulatos, de covernek valami ertelmesebb kepet is betehettel volna. amugy a szomszedcsajet behivhatnad vmi standard dumaval is a lakasba, vagy csak csongess be es kerjel cukrot...
2021. febr. 9. 01:24
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez tetszik, régimódi hozzáállás, de szerintem sokkal jobb, mint egy modernkor "Gyere Boci, csússzunk egyet" szöveggel megkörnyékezni.

Szerintem egy próbát megér:

https://www.youtube.com/watch?v=ar-zZ21iW9w

2021. febr. 9. 05:39
 7/16 anonim ***** válasza:
47%

Ja, hát nem tudod, a mai nők legalább fele sikít ha valaki romantikus és szerelmet vall egy verssel vagy dallal.

Bár nem tudom mi ebben nekik a kínos, hisz ha valaki ilyet kap az azt jelenti hogy s pasiban elinditott egy olyan mély érzést hogy az a fellegekben jár, és ezt valahogy ki akarja fejezni. De nem úgy hogy gyere csajszi csusszunk egyet.

2021. febr. 9. 06:02
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

7-es!

Második válaszoló vagyok, és én attól sikítok, ha valaki a nőkkel megélt negatív tapasztalatait általánosított téveszmék durrogtatásával dolgozza fel.

Tényleg nem tudod, mi lenne neki kínos, vagy ez retorikai fogás volt? Ha nem tudod, elmondom, engem mi zavarna. Idegen szomszédember nem lehet belém szerelmés EGY HÉT UTÁN. :D Tetszhetek neki, közeledhet, például átjöhet nyomi indokkal, de nem 14 éves elsőszerelmes vagyok, köszönöm, nem kérek levelet és szerelmesdalt. Ezek nem a kiszemelt nőnek és róla szólnak, ezért nem szeretik a nők. Egyrészt. Másrészt elcseszett apa-lánya kapcsolat, kötődési zavarok, intimitásfeszültségek, megváltozott nemi szerepek, jaj, annyi oka van! Én imádom, amikor a barátom romizik. De ő már a barátom, szeretjük egymást, ismer, biztos, hogy valid dolgot csinál, ami tényleg nekem szól, ezért el is tudom fogadni.

Kérdező, kabbe, még majdnem tippet is írtam! :D

2021. febr. 9. 09:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy szerelmet vallani valakinek, hgoy egy szót nem beszéltetek kábé nagyon ijesztő tud lenni.
2021. febr. 9. 10:12
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

8-as

Kit érdekel hogy te nem kérsz dalt.

Vagy hogy mit kérsz?

Magasról le... ja mindenki.

2021. febr. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!