Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire lenne jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne jó ötlet?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hete vólt úgy hogy egy szomszéd nőbe szerelmes lettem és úgy vettem észre, hogy egyedül álló lehet mint én. Arra gondoltam, hogy be dobok a posta ládájába egy levelet melyben szerelmet vallok neki hogy vehesse fel velem a kapcsolatot.

Dalt is szerkeztettem neki a címe "első emeleti garzon" a youtubon fent van.

2021. febr. 8. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy Ray Ban napszemüveget, és nyomassad az itt tanult szövegeket az Alpha Male-től! Tuti recept.
2021. febr. 9. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:
10-es, szeretgesd meg magad, hátha kevésbé leszel frusztrált. :) Téged minősít ez a megnyilvánulás, az én véleményem ettől nem lesz kevésbé érvényes. :)
2021. febr. 9. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:

12 es ugyanezt mondom én is, te pasigyűlőlő feminista. 😀😀

Hehe amúgy aranyos hogy igazat adsz magadnak. 😀😂

Veregesd meg a vállad is

2021. febr. 9. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Férfiként írom, hogy nekem a terved kisgyerekesnek tűnik. Egy valamire való férfi odaáll a nő elé, beszédbe elegyedik vele, találkozgatnak és csak az érzelmek kitisztulása után vall szerelmet. Most még csak a szemed akadt meg rajta, akkor hogyan a fenébe szeretheted, hiszen nem is ismered, csak láttad 1x-2x.
2021. febr. 17. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél neki oda egy szál virágot az ajtaja elé egy ideig :)
2021. febr. 18. 07:47
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a legtöbb modern jobban értékeli azt, ha élőben leszólítod kulturált, nem megjátszott, nem nyálas módon, mintha titokban bedobnál egy ilyen levelet... ettől töketlennek tűnsz, ráadásul a dallal együtt még mániás kukkolósnak is.
2021. febr. 18. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!