Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miez az érzés? Beleestem? Vagy az egómat sérti?
Megismerkedtem egy lánnyal.
Egy hónapig chateltünk. Eleinte csak este. Aztán jöttek a jóreggelt üzik. Majd napközben is. Masztiztunk is együtt. Sokat.
Szinte mindent megbeszéltünk már amit lehetett. Kedvenc szín, sorozat, könyvek, zene, GYEREKVÁLLALÁS.
3 hete találkoztunk végre. Volt csók, egy kis petting. Úgy éreztem nincs meg a kémia. Nem tetszett a csókja. Nem a szájhigiéniájával volt baj. A technikával. Úgy éreztem nem elég.
Aznap este szakítottam vele. Nem kérdezte miért. Azóta nem ír.
Meg vagyok zakkanva. Hiányoznak a beszélgetések. Nem tudom mi van velem azóta. Ennyire magányos volnék, vagy beleestem kicsit? Ha volna kardom, legszívesebben beledőlnék. Elhamarkodtam a szakítást? Lehetett volna javítani a kémián?
Vagy csak az a bajom hogy simán ment a szakítás?
Mi ez az érzés?
Mindenki a kérdésre válaszolt.
Amúgy ez tényleg tipikusan a fogyasztói társadalom betegségtünete, ahogy írta valaki korábban. Semmiképpen ne adj még egy esélyt, még véletlenül se csiszolódhassatok össze. Cseréld le, mint a telefonodat.
Nem arra vagyok kíványcsi, hogy jól döntöttem-e! Hanem hogy amit érzek, mi lehet?
Nyilván arra is, hogy a kémia fejleszthető-e? Saját tapasztalatokat szerettem volna hallani. Mert az enyém ezzel kapcsolatban rossz.
Tényleg nem érted, kérdező? A rendszeres üzenetváltás kötődést szül. Ha tudod, hogy este 8-tól beszélni fogsz vele, már reggel is ezen jár az eszed. Nem mindig tudatosan, de ott lesz a várakozás. A várakozás beteljesülése kielégüléssel jár, ami meg függőséghez vezet. Tehát: Igen, megszokod, hogy ő ott van neked és amikor már nincs, hiányozni fog.
Ebből a kötődésből lesz a vágyakozás vagy szerelem...
De igen, értem. Erre irányult a fő kérdésem. Hogy ez most melyik?
Olyan régóta vagyok egyedül, hogy nem tudom megkülönböztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!