Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miez az érzés? Beleestem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miez az érzés? Beleestem? Vagy az egómat sérti?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal.

Egy hónapig chateltünk. Eleinte csak este. Aztán jöttek a jóreggelt üzik. Majd napközben is. Masztiztunk is együtt. Sokat.

Szinte mindent megbeszéltünk már amit lehetett. Kedvenc szín, sorozat, könyvek, zene, GYEREKVÁLLALÁS.

3 hete találkoztunk végre. Volt csók, egy kis petting. Úgy éreztem nincs meg a kémia. Nem tetszett a csókja. Nem a szájhigiéniájával volt baj. A technikával. Úgy éreztem nem elég.

Aznap este szakítottam vele. Nem kérdezte miért. Azóta nem ír.

Meg vagyok zakkanva. Hiányoznak a beszélgetések. Nem tudom mi van velem azóta. Ennyire magányos volnék, vagy beleestem kicsit? Ha volna kardom, legszívesebben beledőlnék. Elhamarkodtam a szakítást? Lehetett volna javítani a kémián?

Vagy csak az a bajom hogy simán ment a szakítás?

Mi ez az érzés?

2021. júl. 20. 08:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ővele nem volt gond. Élőben is ment a beszélgetés. Csak a csókja...
2021. júl. 20. 09:34
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Mindenki a kérdésre válaszolt.

Amúgy ez tényleg tipikusan a fogyasztói társadalom betegségtünete, ahogy írta valaki korábban. Semmiképpen ne adj még egy esélyt, még véletlenül se csiszolódhassatok össze. Cseréld le, mint a telefonodat.

2021. júl. 20. 10:01
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem arra vagyok kíványcsi, hogy jól döntöttem-e! Hanem hogy amit érzek, mi lehet?

Nyilván arra is, hogy a kémia fejleszthető-e? Saját tapasztalatokat szerettem volna hallani. Mert az enyém ezzel kapcsolatban rossz.

2021. júl. 20. 10:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem érted, kérdező? A rendszeres üzenetváltás kötődést szül. Ha tudod, hogy este 8-tól beszélni fogsz vele, már reggel is ezen jár az eszed. Nem mindig tudatosan, de ott lesz a várakozás. A várakozás beteljesülése kielégüléssel jár, ami meg függőséghez vezet. Tehát: Igen, megszokod, hogy ő ott van neked és amikor már nincs, hiányozni fog.

Ebből a kötődésből lesz a vágyakozás vagy szerelem...

2021. júl. 20. 10:39
 15/17 A kérdező kommentje:

De igen, értem. Erre irányult a fő kérdésem. Hogy ez most melyik?

Olyan régóta vagyok egyedül, hogy nem tudom megkülönböztetni.

2021. júl. 20. 11:17
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Ezek szerint igen, maganyos vagy es most megvolt a remeny, hogy ennek vege, de megse most jott el az ido. Ezert erzed ezt, csalodott vagy. Ami nem megy, azt meg eroltetni nem kell.
2021. júl. 20. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Kezdetleges szerelem. Kötődés már kialakult, ezért is van az hogy hiányzik.
2021. júl. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!