Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek? Borzalmas ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Borzalmas ez az érzés.

Figyelt kérdés

Volt egy lány aki nagyon tetszett és tetszik nekem a mai napig is. Pár hónapja tettem fel egy kérdést és mindenki azt javasolta, hogy valljam be neki az érzelmeinket, mert nem lehet belőle baj.

Nos megtettem... A lány visszautasított, a kapcsolatunk megromlott, és akárhányszor találkozunk, kínos helyzet alakul ki. Nagyon kellemetlen és nagyon bánom hogy a kapcsolatunk megromlott. Azóta távolságtartó lett velem és minden megváltozott. Mit tegyek? Hogy oldjam meg? Nagyon bánt a dolog.

2021. jún. 22. 17:06
 1/4 harebell ***** válasza:
84%
Mondd el neki, hogy sajnálod, ha kellemetlenül érintette a dolog, és hogy szeretnéd, ha attól még megmaradna (illetve helyrejönne) a haveri viszony, nem kéne mindig kínosan feszengeni egymás társaságában. Arra is figyelj, hogy te természetesen, normálisan viselkedj vele. Innentől kezdve rajta áll, mennyire éretten kezeli az egészet. Ha neki nem megy, akkor sok mindent nem tudsz tenni, visszacsinálni már nem tudod.
2021. jún. 22. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a lányt! Neked is jobb lesz, még ha most nem is ezt érzed. Köztetek nem lehet barátság, hisz te nem a barátja akarsz lenni.
2021. jún. 22. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel már semmit nem tudsz. Dolgozd fel az eseményeket, de ne úgy, hogy daráld le, hanem úgy, hogy vond le a tanulságokat és legközelebb légy körültekintőbb. Ha a csaj nem akart tőled semmit, akkor azt jelezte is valahogyan, amit te nem ismertél fel. Nekem is volt ilyen esetem, de megtanultam, hogyha semmilyen visszajelzést nem kapok, akkor felesleges nyomulni. Szóval ez az irány. Legközelebb jobb lesz.
2021. jún. 22. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után lehet nem pont ugyanazoktól kérnék tanácsot 😃
2021. jún. 22. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!