Csak szeritem borzalmas érzés es csak ront egy mentális beteg állapotán, ha egyke?
Borzalmas családi körülmények közül jövök, az apámra nincsenek szavak, annyira beteg és nem erre a világra való. Megnyomoritotta az egesz gyerekkorom es az anyám életét is. Mar eleve attól bőgni tudnék(szoktam is), hogy egy ilyenek vagyok a gyereke. Nem tervezett gyerek voltam, a nagyszülők kényszerítették őket a házasságra mikor kiderült, hogy jövök, engem ők neveltek, aminek szintén megvan ma a böjtje. A házasságuk maga volt a förtelem...
rajtam érettségi után jött ki a súlyos depresszió, azóta már 3 másik mentális gondot is megállapítottak nálam. A pszichológus nem segít semmit.
Egésze életemben egyedül voltam, semmilyen kapcsolatom nincs, ha épp elvesztem a munkám, akkor csak otthon vagyok, sírok es szedem a nyugtatót. Egyébként az egész család tele van problémás emberekkel. Mindig is sóvárogtam egy testvér után, rengetegszer bőgök mar csak emiatt is, csak ő érthetné meg ezt a borzalmas helyzetet, amiben vagyok. Ráadásul lett is volna egy, de abortusz lett a vége...esélye sem volt, hogy megszülessen. ezt pont beleillik abba a rengeteg szerencsétlen eseménybe, ami történik velünk.
Az, hogy az apám tovább adta az undorító génjeit es belőlem is csak egy mentális beteg roncs lett, annak nem szabadott volna megtörténnie. Egy hiba, hogy itt vagyok. Az, hogy a testvérem meg sem születhetett csak megerősíti ezt a gondolatot bennem. Csak látom a normális embereket, normális családdal, kapcsolattal, testvérrel, nekem meg ez az élet jutott. Már tudom, hogy minden irányítva van és van aki csak szenvedni születik le.
Te döntesz, hogy élsz vagy szenvedsz.
És mi van ha van tesód, és pont ugyanolyan mint az apád?
Az is megkeseríti az életedet.
Inkább hagyd abba a sirdogalast, szedd ossze magad,
Menj el egy agykontroll tanfolyamra.
Menj önkénteskedni.
Nem.volt meg elég az önsajnálatból?
Őszintén szólva m*rhára örülök, hogy "egyke" vagyok - bár sosem éreztem "egykének" magam; mármint magányosnak vagy valami.
A gyerekkorodon már nem tudsz változtatni. Vagy "sírsz" vagy továbblépsz. Ennyi.
Valóban annyira nem akartak, hogy a másodiknak mar abortusz lett a vége, őt csak az anyám nem akarta.
Pont ez a lényege, ha már egy gyerek megszületik, akkor legalább ne legyen magára hagyva egy ilyen helyzetben. A pszichológusnak rengeteget beszéltem a csaladomrol es láttam rajta, hogy semmit nem fog fel belőle. Néha mar a borsodi nyomorban elő gyerekeket is irigylem, mert lehet, hogy nincs víz a kunyhóban, ahol élnek, de legalább ők ott vannak egymásnak. Igen, mára már ennyire eltorzulva látom a világot.
Miért a múlton gondolkozol?
Tudsz rajta változtatni?
Szerinted a borsodi gyerekeknél szeretet van?
Lasd magad kívülről, hogy viselkedsz.
De tényleg.
Fogd már fel, hogy nem a sors buntt5 téged hanem te büntetés saját magadat.
Keress egY hipnotizőrt.
De tényleg.
Attól függ.
Én ismerek olyan személyt, aki épp a testvérétől szenved. Szóval nem biztos, hogy jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!