Mit tegyek az anyukámmal?
"Anyukám nagyon gyógyszerellenes. "
Ez mindent elmond. Én a sok járványtagadót, gyógyszerellenest, oltásellenest a közösségi médiában már tiltom, mert annyira fel bírnak idegesíteni.
Most hány éves vagy egyébként? Ha felnőtt vagy, még inkább nincs joga beleszólni, de amint tudod, hagyd ott ezt a nőt. Az a baj, hogy igaz, hogy a gyerek mentális betegségéről szinte mindig nagyban a szülő tehet. Ugyanígy vagyok a mártír anyámmal.
Amennyiben lehet, költözz.
20 évesen én sem akartam, aztán itt szenvedek anyámmal 24 évesen is, és egyre rosszabb. Feltehetőleg ő nárcisztikus, tehát folyton hisztizik, hárít, nem látja be, ha rosszul csinál valamit. Már nagyon várom, hogy elegendő pénzem gyűljön össze, amit a bankkártyámon szorgalmasan halmazok is fel...
És kell az engedélye ahhoz, hogy beszedd a gyógyszert? Tudnia kell róla?
Ha ő sem foglalkozik veled, akkor miért foglalkozol te vele? Szedd a tudtán kívül!
Pszichológushoz el tudsz járni? Lehet, nem ártana, bár ha anyukád nem is ismeri el a problémáidat, nem valószínű, hogy ebben támogatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!