Mit tegyek az anyukámmal?
Hasonló cipőben voltam én is pont ilyen 20 éves korom körül annó. Az lehet a baj, hogy anyukád személyes sértésnek éli meg a Te betegségedet. Ő mint szülő - természetesen - a legjobb, legbölcsebb, hibátlan... ebbe nem fér bele, hogy van egy lelkileg sérült gyereke (pláne, ha ezeknek a sérüléseknek egy része miatta van)... Tagad... Érdemes valahogy erőt gyűjtened, és mielőbb eljönnöd, mert - saját szomorú tapasztalat - idővel amúgy is kidob, és lehet, hogy akkor, amikor a legkevésbé vagy rá felkészülve. Egyszer sikerült majdnem kicsinálnom magam, és utána 1-2 hétre lettem elküldve otthonról, úgy, hogy nem volt se munkám, se alternatív lakhelyem. Legyél bölcsebb nálam, és ne várd meg, míg hasonló helyzetbe nem kerülsz...
Vigyázni kell az ilyen emberekkel, mert a "szeretetükkel" tudnak a legjobban ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!