Az anyukámmal mi lehet? Mit tehetek?
Sziasztok,tudom egy pszichiáter kell megmondja,hogy igazából mivan,de nem akar ahoz jönni.
Szóval anyukám alapból egy kedves,aranyos nő,aki amúgy nem szeret sehova sem járni itthonról,és csak tévét meg sorozatokat szeret nézni egy hónapba egyszer ment eddig a városba de más semmi.
Most viszont kb 2 heten túl pörgöt s mindig elmegy itthonról,aput megcsalja,velem és a testvéremmel veszekszik,olyan mintha nem lenne önmaga,ha beszélek vele akkor össze vissza magyarázz,nem tudd egy összeszedet mondtatot elmondani.
Olyan mintha egy másik énje lenne ,nem önmaga az biztos.
Régebben is amikor kicsi voltam 2 alkalomkor is volt ilyen,de voltak köztük évek. Olyan mintha biporális zavaros lenne,bár ezt is csak tippelem,mert ugye nem volt dolgom még biporális személlyel.
Szörnyű dolgokat csinál,s féltem őt..hiányzik az anyukám:(
Gondolom belefáradt abba, hogy anya, háztartást vezet, a férjével nincs elég szex (ha lenne nem lenne szeretője) és ez a pasi kiragadta ebből a képből. Megérezte újra a "boldogságot" (nem mintha veletek nem lett volna az) és mivel tisztában van, hogy nem tud mindent irányítani, ezért feszült lesz.
Itt mindenkinek össze kell fogni és leülni vele családilag beszélgetni.
Szóval csak, hogy tisztázuk. Édesanyám nem volt soha "minta anya" NEM TAKARITOTT,NEM FŐZÖTT, mindennap otthon feküdt,evett,kiment a wcre s tvt nézet kb ennyit csinált mindig..
Nem dolgozott sehol szinte soha.
Mint emlitettem sorozatokat nézet,telefonon s tvn. Nem fáradhatott bele semmibe,mert nem csinált sose semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!