Egy fél éve folyton elmegy itthonról. Sosincs itthon minden vackot kitalál,h hova megy éppen. Soha semmit sem lehet megbeszélni vele.Miért menekül folyton, nem értem.
nem találja a helyét? mivel szeret foglalkozni? mi az ami lelkét felüdíti?
2011. máj. 27. 21:18
3/30 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyet. Én úgy ragaszkodom a családomhoz és a gyerekeimhez, mint az oroszlán. Persze, nincsenek fogságban, de nagyon odafigyelünk egymásra. Szerintem ő otthon nagyon nem találja meg a számításait. Közös kirándulás, vagy mozi, csavargás segíthet, tehát ha otthon nem megy a közös hang, akkor találjátok meg a lakáson kívül. Aztán, ha egy kicsit közelebb kerültök egymáshoz, akkor már menni fog otthon is. Talán ...
2011. máj. 27. 21:20
4/30 anonim válasza:
Sebaj, majd itt megmondják, végül is jól ismerik.
2011. máj. 27. 21:22
5/30 anonim válasza:
anyádnak joga van a szórakozáshoz és az egyedülléthez, nem kell mindig otthon ülnie
2011. máj. 27. 21:23
6/30 anonim válasza:
Biztosan bepasizott. A legjobb családban is előfordul.
2011. máj. 27. 21:24
7/30 anonim válasza:
"anyádnak joga van a szórakozáshoz és az egyedülléthez, nem kell mindig otthon ülnie"
enyhe túlzásnak tartom ezt főleg a körülmények leirása nélkül. kérdezőnek üzenem h fordítva tegye fel a kérdést ha hasznos választ akar kapni. a nő sose hibás ez a gyk íratlan szabálya.
válaszom a kérdésre a következő. az anyukád még nem nőtt fel. nem képes a gyermekét nevelni. sok hasonlót láttam már csak jobb pillanatai vannak mikor hazajön aztán hiányolja a sok partit és visszaesik. ez hasonló mikor az alkoholista 3 hónap után visszaesik. nemtud téged elveszíteni ,de megtartani sem akar ha érted a hasonlatot.
a legjobb ha elfelejted.
sajnálom.
2011. máj. 27. 21:38
8/30 anonim válasza:
Egyébként szerintem is bepasizott.
2011. máj. 27. 21:44
9/30 anonim válasza:
21.44es
megszoktam már ezeket a sértegetéseket.
ha látja vki h nemképes vitatkozni érdemlegesen mindig a másikat szidja vagy sértegeti.
ezzel nem engem bírálsz hanem magadat.
nem veszem magamra a kijelentésedet.
2011. máj. 27. 22:03
10/30 anonim válasza:
Hány éves vagy? Amúgy én anyukám is elmegy mindig hétvégén de tudom hova megy.Pasijához nem nagy cucc ő is ember mint mi :) Én is eljárok barátnőmhöz mindig..És legalább egyedül vagyok otthon nem piszkál mindenért.Nézd te is a jó oldalát :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!