Mit tehetek az anyukámmal?
21.38-as ismét.
nemakartam senkit sem megbántani habár látom néhányan magatokra vettétek.
én a saját tapasztalataim szerint a legjobbat próbáltam tanácsolni. nálunk anyu ismerőse kamionos és úgy elment 2 hónapra itthonról h egy szót sem szólt arról h elmegy vagy arról h mennyi időre és nem ez az első eset.
én itt nem hétvégi kiruccanásra asszociáltam mikor anyu elmegy itthonról. én ezt tapasztaltam meg. lehet itt írni h fke vagy hasonlók amiket írok viszont én ezt tapasztaltam. ez alapján írtam azt h felejtse el.
am meg honnan tudod h tini írta ki ezt a kérdést? és honnan tudod h hétvégi kiruccanásról van szó?
sakk-matt
Jah és nem várom el,hogy mindig itthon üljön.
Ezektől a kommentektől nem lettem okosabb,de azért köszi.
nyuszika, meséld már el, hogy miket csinál anyukád, ami annyira nem tetszik neked? kirándulni jár? hobbija van? barátnői? vagy mi?
hány éves anyád? és te?
"Miért menekül folyton" -írtad Kérdező.
Miért? valami elől szoktak menekülni, nem?
Egy szeretetteljes, nyugodt egymásra-figyelő légkörből nem szoktak menekülni.
Mi lehet ezen a téren? mi az én lehetőségem a javításra? figyelek eléggé arra, aki menekül? figyelek arra, mi zajlik a lelkében? hogy tudnék beszélgetni erről? meghívnám egy teára- kiemelve a megszokott környezetből az újdonság ereje segíthetne, hogy beszégessünk?
- én ezeket kérdezném magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!