Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen vénynélkül kapható...

Milyen vénynélkül kapható szorongásoldó készítményr javasoltok?

Figyelt kérdés
A pszichológusommal elkezdtem egy terapiát de az javasolta, ha addig is nagyon szorongok szerezzek be valamilyen stresszoldó készítményt. Mit javasoltok esetleg? Nem akarok antidepresszánst vagy ilyesmit szedni, de valami nem ártana.

2020. szept. 2. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
A valeriána jó de engem az inkább el is altatna vagy citromfű, amitől éber maradok de annyira nem is érzem.
2020. szept. 2. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Valeriana relax

Nervenpflege

Sedacur forte

Ezek vannak vény nélkül. Nekem egyik se hatott. A vénykötelesek közül a frontin és a rivotril a legjobb, de a loranxil se rossz

2020. szept. 2. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Orbáncfű tea jó töményen nekem segített, de jó lehet a citromfű, macskagyökér is.
2020. szept. 3. 07:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Oszinte leszek a valerina inkabb enyhebb altalanos stresszre lehet jo, lehet segit aludni, de nagy hatast ne varj tole, a recept nelkuli dolgok nem tul erosek, igy tenyleg inkabb azt mondanam a valerianara hogy peldaul ha viszgaidoszakban egyetemen mondjuk 2 honapig szeded, akkor tudsz majd aludni, de attol meg stressz vagy panikroham lehet.

Menj el setalni, tereld el a gondolataid , sportolj, csinalj programokat ez lesz a legjobb megoldas!!!

2022. jan. 28. 00:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Sport. Tudom, ez már szinte közhely, de ha tényleg mindennap pl futsz egy fél órát, pár hét múlva döbbenetesen jobb lesz a közérzeted.

Orbáncfű, citromfű, macskagyökér ez mind jó lehet.

Remotiv extra, ez még eszembe jutott.

2022. jan. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!