Szorongásoldó technikák? (több lent)
Figyelt kérdés
Üdv!
Nagyon szorongó típus vagyok és kényszerbeteg. Manapság már fizikai tüneteim is vannak ettől, de szeretnék rajta változtatni.
Elkezdtem sportolni, de örülnék, ha írnátok akár HATÉKONY gyógynövényeket vagy légzéstechinkát vagy akármit.
A helyzet az, hogy gyógyszert nem szeretnék szedni, ugyanis rossz tapasztalatom van az antidepresszánsokkal és nyugtatókkal (kellemetlen mellékhatások és memóriaproblémák).
2020. jún. 26. 11:02
1/3 anonim válasza:
Sok jó, vidám dolog az életben,ami örömet okoz,érdekel.Foglald le magad azzal,amit szeretsz,és érdekel,akkor nem lesz időd "agyalni".Nekem ez bevált,hajlamos vagyok én is szorongani.Lehet benne önbizalomhiány is,ami félelemből,frusztrációból eredhet.
2/3 anonim válasza:
Esetleg autogén tréning tanfolyamra menj el, nekem egy időben sokat segített, szintén szorongós vagyok. De minden nap gyakorolni kell, hogy berögzüljön. Én már nem csinálom mert lusta vagyok, de tudom hogy hasznos.
3/3 anonim válasza:
Autogén tréninget én is ajánlani tudom, nálam bevált. Még a progresszív relaxáció is jó: [link]
Nálam is szorongás, és pánik ellen váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!