Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miez az érzés? Beleestem? Vagy az egómat sérti?
Megismerkedtem egy lánnyal.
Egy hónapig chateltünk. Eleinte csak este. Aztán jöttek a jóreggelt üzik. Majd napközben is. Masztiztunk is együtt. Sokat.
Szinte mindent megbeszéltünk már amit lehetett. Kedvenc szín, sorozat, könyvek, zene, GYEREKVÁLLALÁS.
3 hete találkoztunk végre. Volt csók, egy kis petting. Úgy éreztem nincs meg a kémia. Nem tetszett a csókja. Nem a szájhigiéniájával volt baj. A technikával. Úgy éreztem nem elég.
Aznap este szakítottam vele. Nem kérdezte miért. Azóta nem ír.
Meg vagyok zakkanva. Hiányoznak a beszélgetések. Nem tudom mi van velem azóta. Ennyire magányos volnék, vagy beleestem kicsit? Ha volna kardom, legszívesebben beledőlnék. Elhamarkodtam a szakítást? Lehetett volna javítani a kémián?
Vagy csak az a bajom hogy simán ment a szakítás?
Mi ez az érzés?
Még mielőt letoltok:
Volt már olyan barátnőm, akonek nem tetszett a csókja. De jártunk, össze költöztünk. A fentebb leírtakhoz hasonló okokból. A szex 1-2 év uán kezdett nagyon tönkre menni. Erőltetve volt csak. Majd nem is volt. Még egy ilyet nem akarok.
A volt csajomnál énnis így gondoltam. De nem lett jobb.
Valóban beleestem kicsit? Vagy az a bajom, hogy nem is reagállt a szakításra?
Az első csók pedig nagyon fontos. Ha nem jó, én sem erőltetem tovább a dolgot, mert akkor valószínűleg a szex sem lesz jó.
N
Kössz 8-as
Többiek meg a kérdésre válaszoljanak légyszíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!