Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férjem fia szerelmet vallott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem fia szerelmet vallott. Most mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Férjem fia 12 éves.

Itt van most nálunk, az apja dolgozik. Játszottunk kicsit telón, de jöttem aludni s mire beértem megírta, de mákomra kitörölgette.... szóval én azt találtam ki,hogy nem lattam.. pedig láttam 😫 aztán leírta újra, de nem nyitottam meg... nem tudom mit mondhatnék. Jelzett a messenger,hogy ezeket is kitörölte, szóval abban reménykedem holnapra meggondolja magát,de ha mégsem.... Mit mondhatnék neki? Nyílván az apjának nem szólnék, tinédzser,megeshet sajnos ((((bár nem gondoltam rá soha))))

2021. júl. 18. 23:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ideje elővvenni a jól bevált lekoptató dumákat:

"én ennél komolyabbat keresek"

"van barátom"

"a pótanyád vagyok". :D

2021. júl. 19. 09:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Jöjjetek össze ti is.

Én örülnék ha a párom együtt lenne velem is és a gyermekemmel is. Csak az élmények( szeretet( szerelem)) számít.

2021. júl. 26. 17:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!