Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem fia szerelmet vallott. Most mit mondjak neki?
Férjem fia 12 éves.
Itt van most nálunk, az apja dolgozik. Játszottunk kicsit telón, de jöttem aludni s mire beértem megírta, de mákomra kitörölgette.... szóval én azt találtam ki,hogy nem lattam.. pedig láttam 😫 aztán leírta újra, de nem nyitottam meg... nem tudom mit mondhatnék. Jelzett a messenger,hogy ezeket is kitörölte, szóval abban reménykedem holnapra meggondolja magát,de ha mégsem.... Mit mondhatnék neki? Nyílván az apjának nem szólnék, tinédzser,megeshet sajnos ((((bár nem gondoltam rá soha))))
Ó belém 12 evesen szerelmes volt wgy 8 éves, amikor 20 evesen bebiszitter voltam, akkor meg a tesoja aki 10 eves, most meg a 6 éves gyerekem szerelmes belém :)
Olyan cuki ez a gyerekszerelem :)
En altalában csak biztositom őt arrol szeretettel, hogy en is szeretem őt, de a szerelem az igazi majd a baratnőjevel lesz es milyen jo lesz :)
3.nincs ilyen hogy nem kéne. Egy tini vagy gyerek nincs tisztaban az erzelmekkel még. Ő azt hiszi az es nem jo arrol gyozkodni hogy helytelen erzesei vannak.
Azt kell elmagyarazni hogy a szeretetet gyakran lehet a szerelemmel keverni. Es ez csak kivetítés. Es nem csalodast okozni tiltani meg elutasitani. Hanem szereterol biztoaitani es arrol hogy a szerelem az más es massal lesz neki.
Ezt a naivitast szokták a tanárok is kihasznalni amugy. Pedig nekik tanitják az egyetemen is hogy gyerek erzelmekkel nem kéne visszaélni meg azt kihasznalni.
Tipikus ez beteg ápolo orvos paciens stb esetében is. Amikor vki felnez vkire meg remél hogy hamis szerelem erzese lesz amit rendszerint amugy kihasznal mindenki...
Köszi a válaszokat.
Konkrétan leírta,hogy szerelmes... meg eleg sok mindent, többnyire az apja reakciójától félt, meg olyat irt,hogy nem birta tovább, mert ez már régebben kezdődött nála stb.
Én is arra gondoltam amúgy, hogy még keveri az érzelmeket. Ugyanis ma egy szuper napunk volt (közösen mindenki) és jól éreztük magunkat. Talán emiatt erősödött benne a szeretet.
Holnap ha esetleg szóba hozná, akkor megfogadom a tanácsotokat s őszintén, ahogy tőlem megszokhatta, megbeszélem vele a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!