Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy dundi lánynak van esélye egy sportos/vékony testalkatú srácnál?
Sosem voltam felszínes, nem igazán érdekeltek a külsőségek.
Exem pl a 130 kg-ot súrolta, nem zavart, sőt kifejezetten tetszett is.
Már 8 hónapja szingli vagyok, senki sem fogott meg. Egészen mostanáig. Egy baj van, ez a srác sportosabb testalkatú, és nem hiszem hogy lenne nála esélyem. Nagyon hasonlóan látjuk a Világot, és a személyiségébe egyszerűen minden megvan amit keresek. Viszont ismerem (látásból) exét, és ő elég vékony lány, ebből arra következtettem, hogy rám sem nézne nőként.
Vajon lehet nála esélyem?
Az hozzá tartozik a történethez hogy rendszeresen edzek én is
90 kg felett voltam régen, most 78 vagyok a 174 centimhez, tehát a fogyásomért nap mint nap teszek
Köszönöm a szépen! Sajnos én is a második kategóriába tartozom.
De ne add fel te sem. Nem marad ez így örökké. Tűzz ki célokat, küzdj értük, ha valami nem tetszik a külsődöm akkor változtass, amin meg nem tudsz változtatni azt el kell fogadni. Próbáld dícsérni magad a tükör előtt, addig kell mantrázni a dolgokat, míg a tudatalattidba be nem épülnek a negatív berögződések helyett a pozitívak. Nem lehetetlen, csak hosszú folyamat. Hajrá csajszi!
#22-es vagyok.Megpróbálom, köszönöm! :D Próbálok elfogadó pasit is találni, akinek van hozzám türelme, mert tudom, hogy egyszer majd jobban kezelem ezt a helyzetet és még jól is fog esni majd a dicséret.
#24: oké, hogy nem a külső a mindegy, de ezzel nem fogod megnyugtatni a nem tökéletes kinézetű lányokat. Sajnos csomó helyről érkezik ránk a nyomás, hogy gyönyörűnek és vékonynak kell lennünk, arról senki nem beszél, hogy legyünk okosak és háziasak is :D sőt, kifejezetten hátránynak érzem már így magamat mesterképzésre járóként, sokszor megkérdezik, hogy ugyan minek nekem a karrier... Ilyen általános dolgokkal meg, hogy amúgy empatikus vagyok, lehet velem mindenről beszélgetni, sosem csalnék meg senkit, stb. már szinte semmit nem érek, mert ezek valakinél vagy alapelvárások és várják a pluszt, amit tudok adni, vagy egyáltalán nem számít, és leszarja, hogy kedves vagyok-e, csak legyek 90/60/90.
Csak a saját értékrended számít.
Sokkal többet ér hogy okos és empatikus vagy mintha 5-10 kilóval kevesebb lennél. Meg így legalább kiszűröd a tahókat akik csak a külsőségeket nézik. Én mindig próbálom így felfogni.
Mindenki tökéletes a maga módján. Amit meg a közösségimédia sugároz az NEM A VALÓSÁG
Ezt kéne nekem is és neked is belevésni az agyunkba. Olyan ideálokhoz akarunk hasonlítani amik nem is léteznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!