Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ha az egyik fél a kapcsolat előtt elég sportos testalkatú volt, olyan igazi atlétikus, viszont évek alatt felszedett kilókat befolyásolhatja a kapcsolatot ? Hogy már nem tetszik a másiknak ? Vagy az gáz, ha ilyenek végett nem kellek valakinek?
Több éves kapcsolatom alatt sajnos az évek során feljött kb 7 kg. Először nem volt úgy gond mert rendszeresen tudtam edzeni viszont az utóbbi egy évben egy olyan munkám lett, hogy sok időm nem maradt edzeni. Hetente csak egyszer tudtam. Így az izom is azért eltűnt és már nem hasonlítottam testileg arra fiúra akit a barátnőm megismert. Azt vettem észre, hogy nem akar úgy és megjegyzéseket is tett, nem bántókat, de tett.
Eltávolodtunk nem akart úgy és hónapokkal ezelőtt vége lett. Azóta olyan munkám lett, hogy megint több időm van így újra eltudtam kezdeni azt a mozgást mint előtte. A 7 kiló majdnem le is ment persze kell hozza a diéta is. Szint olyan vagyok már mint mikor megismert. Neki azóta senki sincs az életében.
Folyamat keres egyébként, találkozni akar, naponta többször hív.
Úgy érzem már lelkileg kezdtem helyre jönni a szakítás után, de még valamennyire szeretem. Nem akarom, hogy találkozunk és újra érezzem amit akkor és féltépje a sebeket úgy, hogy közben lehet mégsem lesz semmi már köztünk.
Mit tegyek adjak esetleg meg egy esélyt nekünk ?
Igen, a külső számít. Ezt te is tudod, nem tetszene ha a szóban fogó nő 50 kilóval több lenne most, mint 3 éve.
Ha csak ez volt a szakítás oka, akkor ne találkozz vele.
Tudom a 7kg nem vészes, csak én nem vagyok túl magas így jobban meglátszik.
Meg hát nálam ugye nem ehhez szokott.
Heti 3-4 futás utána saját testsúlyos edzés. Na a lényeg, hogy szép kidolgozott testem volt és az eltűnt sajnos. Most már majdnem ott vagyok mint akkor.
Különösebb problémák nem voltak. Akkor kezdett romlani a kapcsolatunk mikor tényleg nem úgy néztem már ki.
Viszont nagyon szerettem és nagyon sokszor még most is hiányzik.
4 év és igen nagyon szerettük egymást.
Mondjuk az utolsó időszak végett van bennem egy jó nagy törés.
A súlyunk bármikor, bármi miatt változhat, ha újra összejönnétek mindig azon görcsölnél nehogy változzon a súlyod, mert akkor újra így járhatsz, mint akkor. Az én férjem is szedett fel 6 kilót, mióta együtt vagyunk, ugyan úgy kívánom és szeretem, eszem ágában se lenne emiatt szakítani, vagy elválni, sőt most mivel terhes vagyok én is szedtem magamra jó pár kilót, persze szülés után azon leszek, hogy lemenjenek, de nem azért, hogy nehogy elhagyjon emiatt, hanem magam miatt, hogy jól érezzem magam a bőrömben.
29 N
Azért fura vagy te is.A munkád dönti el,hogy az egészségedre fordítasz e időt?
B+,ha elhizol,mint egy malac,és ha a mütöasztalon vegzed majd,mit ért a munkád?
Nyilván közel se ennyire vészes a helyzet,es a példa túlzás,de azért hosszùtávon nem ritka az ilyesmi sem.Csak akkor már kva kesö!Ezért kell még most gondolkodni!
Vagy inkább a szokásos terelés volt:Nem érek rá,/fáj a térdem guggolni,mint valami vén trotty.
Ahelyett,hogy beismernéd,minden más fontosabb volt,mint az edzés.
A nõd amúgy gondolom topp formában volt mindvegig,ugye?
Ha mástól elvársz valamit,akkor magadtól is várd el ugyanazt!
Mert ha nem ìgy volt,akkor semmi joga nem volt rinyálni.
Igazad van ezért ezen változtattam is mert jobban érzem magam így mint akkor.
Á ő sem volt topp formában o is szedett fel. De nekem mindegy volt mert én úgy is szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!