Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ha az egyik fél a kapcsolat előtt elég sportos testalkatú volt, olyan igazi atlétikus, viszont évek alatt felszedett kilókat befolyásolhatja a kapcsolatot ? Hogy már nem tetszik a másiknak ? Vagy az gáz, ha ilyenek végett nem kellek valakinek?
Több éves kapcsolatom alatt sajnos az évek során feljött kb 7 kg. Először nem volt úgy gond mert rendszeresen tudtam edzeni viszont az utóbbi egy évben egy olyan munkám lett, hogy sok időm nem maradt edzeni. Hetente csak egyszer tudtam. Így az izom is azért eltűnt és már nem hasonlítottam testileg arra fiúra akit a barátnőm megismert. Azt vettem észre, hogy nem akar úgy és megjegyzéseket is tett, nem bántókat, de tett.
Eltávolodtunk nem akart úgy és hónapokkal ezelőtt vége lett. Azóta olyan munkám lett, hogy megint több időm van így újra eltudtam kezdeni azt a mozgást mint előtte. A 7 kiló majdnem le is ment persze kell hozza a diéta is. Szint olyan vagyok már mint mikor megismert. Neki azóta senki sincs az életében.
Folyamat keres egyébként, találkozni akar, naponta többször hív.
Úgy érzem már lelkileg kezdtem helyre jönni a szakítás után, de még valamennyire szeretem. Nem akarom, hogy találkozunk és újra érezzem amit akkor és féltépje a sebeket úgy, hogy közben lehet mégsem lesz semmi már köztünk.
Mit tegyek adjak esetleg meg egy esélyt nekünk ?
Utolsó hozzászóló.
Teljesen igazad van.
Úgy gondolom, hogy ami probléma volt köztünk végül nem feltétlen teljesen azért volt mert híztam, viszont biztosan nagyon sokat számított és az alap lökést megadta amiből kifolyólag lett más probléma.
Azóta találkoztunk és mikor meglátott csillogott a szeme felfalt szinte a szemeivel. Teljesen el volt ájulva, hogy hogy megváltoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!