Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nem diplomásként?
Tinikoromban szerelmes voltam egy srácba, de volt barátnője, aztán nekem is lett valakim, akivel most lett vége 8 év után.
Szívesen ráírnék, de ő jogot tanult és az egész családja diplomás, ezzel ellenben nekem csak egy érettségim van és egy szakmám, nem bolti eladó vagyok, nem rossz szakma, de nem egy diploma.
Gondolom mindezek által ő sokkal műveltebb is, mint én, és kicsit tartok tőle, hogy nem lennénk egy szinten, vagy pont emiatt nem is érdekelném.
Másoknak vannak tapasztalatai ilyennel kapcsolatban?
azt mondjuk nem hiszem, h. a férjed 7 számjegyű bért kapna havi rendszerességgel... utána lehet nézni, h. mennyi a diplomás bér meg mennyi a különböző szakmáké... és ez nemcsak a gazdasági tőkéről szól, ahogy mondtam is...
ha te 4 nyelven beszélsz tényleg, akkor nagy bajok vannak, ha a férjed többet keres.
a legtöbb szakmunkásnak nincs saját vállalkozása, szval nem az az általános, ami pároddal van.
nem feltételeztem szociológusként, h. iszákos szaki, ez is egy rég meghaladott társadalmi, káros toposz...
De amúgy bírtam, nagyon jófej volt alapból.
De ők nem nagyon választanak ledelé.
Kérdezö
Ne foglalkozz senkivel. Vágjál bele, különben egész életedben bánni fogod.
Ha nem jön össze akkor sincs minden veszve.
Simàn feljöhetsz az ő szintjére. Egy jogász nem isten ugyanolyan szskma mint a többi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!