Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem nem diplomásként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nem diplomásként?

Figyelt kérdés

Tinikoromban szerelmes voltam egy srácba, de volt barátnője, aztán nekem is lett valakim, akivel most lett vége 8 év után.

Szívesen ráírnék, de ő jogot tanult és az egész családja diplomás, ezzel ellenben nekem csak egy érettségim van és egy szakmám, nem bolti eladó vagyok, nem rossz szakma, de nem egy diploma.

Gondolom mindezek által ő sokkal műveltebb is, mint én, és kicsit tartok tőle, hogy nem lennénk egy szinten, vagy pont emiatt nem is érdekelném.

Másoknak vannak tapasztalatai ilyennel kapcsolatban?

2021. júl. 16. 18:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

azt mondjuk nem hiszem, h. a férjed 7 számjegyű bért kapna havi rendszerességgel... utána lehet nézni, h. mennyi a diplomás bér meg mennyi a különböző szakmáké... és ez nemcsak a gazdasági tőkéről szól, ahogy mondtam is...

ha te 4 nyelven beszélsz tényleg, akkor nagy bajok vannak, ha a férjed többet keres.

2021. júl. 16. 22:28
 22/29 anonim ***** válasza:
Vállalkozásban tolja. Burkoló, víz, gáz, villany - szerelő. Valamint ha van ideje (mostanában inkabb nincs) restauralásokat is vállal. 1 évre előre van munkája, fullon be van táblázva, és jelenleg nem is vállal már új munkákat. Tudom, én nem vagyok objektív, de tényleg álomszépek a munkái, és nem az a tipikus iszákos "szaki". Nem sajnálok tőle egy ft.ot sem, mert míg én kényelmesen eldolgozgatok itthon a klima alatt, addig az ilyen szakemberek, 60 fokban tolják 6nap/hét.
2021. júl. 16. 22:42
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

a legtöbb szakmunkásnak nincs saját vállalkozása, szval nem az az általános, ami pároddal van.

nem feltételeztem szociológusként, h. iszákos szaki, ez is egy rég meghaladott társadalmi, káros toposz...

2021. júl. 16. 22:48
 24/29 anonim ***** válasza:
36%
Csak a személyiség számít.
2021. júl. 17. 07:01
 25/29 anonim ***** válasza:
Én a tanár urat tudom erősíteni. Mérnökként még 28 évesen dolgoztam kormányhivatalban, a hiv vezető helyettes egy 42 körüli jogász nő volt, és kb még a jogszabályok ertelmezését is tőlem kerdezte, nem volt túl okos. Vonzó nő volt, de latszott, hogy többet foglalkozik a kinezetével, mint a joggal.
2021. júl. 17. 08:02
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha idegennyelvű emberke tevedt oda, őket is hozzám hozta.
2021. júl. 17. 08:03
 27/29 anonim ***** válasza:
57%

De amúgy bírtam, nagyon jófej volt alapból.

De ők nem nagyon választanak ledelé.

2021. júl. 17. 08:04
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek a hozzászólások látványosan alátámasztják, hogy miért nem működik.
2021. júl. 17. 08:54
 29/29 anonim ***** válasza:

Kérdezö

Ne foglalkozz senkivel. Vágjál bele, különben egész életedben bánni fogod.

Ha nem jön össze akkor sincs minden veszve.

Simàn feljöhetsz az ő szintjére. Egy jogász nem isten ugyanolyan szskma mint a többi.

2021. júl. 17. 13:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!