Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nem diplomásként?
Tinikoromban szerelmes voltam egy srácba, de volt barátnője, aztán nekem is lett valakim, akivel most lett vége 8 év után.
Szívesen ráírnék, de ő jogot tanult és az egész családja diplomás, ezzel ellenben nekem csak egy érettségim van és egy szakmám, nem bolti eladó vagyok, nem rossz szakma, de nem egy diploma.
Gondolom mindezek által ő sokkal műveltebb is, mint én, és kicsit tartok tőle, hogy nem lennénk egy szinten, vagy pont emiatt nem is érdekelném.
Másoknak vannak tapasztalatai ilyennel kapcsolatban?
elég gáz hogy 8 év után keresnéd meg.. én tuti elhajtanálak, nem az iskola miatt ha nem mert akkor nem szakítottál értem az akkori pasiddal...
Egy férfi mindig a jelenben él , és az olyan nők akik a múltban kicsesztek velünk azokat elküldjük a bú bánatba !
2 diplomám van. A párom takarítónő volt mikor megismertem. Azóta ő is diplomázott munka mellett.
Szóval hajrá
Esélytelen. A jogászok kis senki buta emberkék, akik sokkal fontosabbnak érzik magukat, mint amik. Ez ÍGY van.
Egy tanár
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!