Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő alatt tudtad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt tudtad elfelejteni a plátói szerelmedet?

Figyelt kérdés

ma 06:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6 év.
ma 06:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem írnék időt, mert bánom ezt a vergődést, inkább hogy hogyan sikerült kijönni. Egyrészt meguntam, hogy egyhelyben toporgok, és szégyelltem már magam előtt. Másrészt az segített, amikor tudatosult bennem, hogy a levegőt vagdosom ezzel az egésszel, mert aki felé irányul, az mást választott. Konkrétan a kukába dobom ki a napjaimat, ahelyett, hogy elfogadtam volna a helyzetet, és észrevettem volna, hogy rengeteg más normális van.

Azt kell tudatosítani, hogy a semmire megy el az időd, és ezt nem adja vissza senki, ez nem a hűségről szól itt, és nem egy nemes dolog várni valakire, hanem ilyenkor teljesen fölösleges.

Van viszonyításod, hogy milyen típus tetszik, akár külsőre, akár személyiségre. Rengeteg ilyen van, tovább kell keresni. A plátóiból általában úgysem lesz semmi.

ma 06:51
 3/12 anonim válasza:
100%

Attól függ, hogy mennyire kötődtél hozzá, beszéltetek vagy csak ilyen távoli ember, akiről csak képzelődtél, meg hogy mennyiszer találkoztok még.

De biztos, hogy plátói?

Nyilván nem ismerve a helyzetet nem lehet erre semmi konkrétat mondani. Viszont sokszor van az a szituáció, hogy egyik sem mer lépni, pedig mindkettőnek tetszik a másik, csak elbeszélnek egymás mellett. Ennek tipikus példája, ha mondjuk adott egy extrovertált és egy introvertált, nagyon szépen félre tudják érteni egymást.

ma 08:02
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

4 év.

Addig tartott míg megismertem valakit akibe beleszerettem.

De most, hogy kérdezted megint eszembe jutott..

ma 08:41
 5/12 anonim ***** válasza:
5 év
ma 09:43
 6/12 anonim ***** válasza:
2 évbe telt.
ma 10:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Honnan éreztétek, hogy vége, ennyi volt, nem vagyok már szerelmes?
ma 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

A szerelem hamar elmúlt, kb. 6 hónap alatt ha ez rövidnek számít.

Elfogadni volt nehezebb, beletörődni, hogy nem lesz soha semmi köztünk.

ma 11:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
5 év szenvedés után jött egy szerelem, ami végképp törölte 🙂
ma 12:26
 10/12 A kérdező kommentje:
8-as, nagy igazságot mondtál!
ma 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!