Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt tudtad elfelejteni a plátói szerelmedet?

Nem írnék időt, mert bánom ezt a vergődést, inkább hogy hogyan sikerült kijönni. Egyrészt meguntam, hogy egyhelyben toporgok, és szégyelltem már magam előtt. Másrészt az segített, amikor tudatosult bennem, hogy a levegőt vagdosom ezzel az egésszel, mert aki felé irányul, az mást választott. Konkrétan a kukába dobom ki a napjaimat, ahelyett, hogy elfogadtam volna a helyzetet, és észrevettem volna, hogy rengeteg más normális van.
Azt kell tudatosítani, hogy a semmire megy el az időd, és ezt nem adja vissza senki, ez nem a hűségről szól itt, és nem egy nemes dolog várni valakire, hanem ilyenkor teljesen fölösleges.
Van viszonyításod, hogy milyen típus tetszik, akár külsőre, akár személyiségre. Rengeteg ilyen van, tovább kell keresni. A plátóiból általában úgysem lesz semmi.
Attól függ, hogy mennyire kötődtél hozzá, beszéltetek vagy csak ilyen távoli ember, akiről csak képzelődtél, meg hogy mennyiszer találkoztok még.
De biztos, hogy plátói?
Nyilván nem ismerve a helyzetet nem lehet erre semmi konkrétat mondani. Viszont sokszor van az a szituáció, hogy egyik sem mer lépni, pedig mindkettőnek tetszik a másik, csak elbeszélnek egymás mellett. Ennek tipikus példája, ha mondjuk adott egy extrovertált és egy introvertált, nagyon szépen félre tudják érteni egymást.

4 év.
Addig tartott míg megismertem valakit akibe beleszerettem.
De most, hogy kérdezted megint eszembe jutott..

A szerelem hamar elmúlt, kb. 6 hónap alatt ha ez rövidnek számít.
Elfogadni volt nehezebb, beletörődni, hogy nem lesz soha semmi köztünk.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!