Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el?
Figyelt kérdés
Volt egy csaj akivel elég mély kapcsolatot alakítottam ki, de végül nem engem választott, és attól fogva nem beszéltem vele többet. Már 1 év eltelt, de még mindig eszembe jut minden egyes nap amint felkelek. Az sem segít, hogy sűrűn nézegetem a profilját és tudom, hogy le kéne szoknom róla, de nem megy. Olyan vagyok mint egy rossz drogos aki rá van függve a cuccra. Tisztában vagyok vele, hogy vagy szakember kéne vagy másik csajt keresnem, de kíváncsi vagyok más véleményére is. Ha volt részed ilyenben az is segítene ha leírnád te hogyan léptél tovább.2021. júl. 12. 00:49
1/4 anonim válasza:
Na en mit mondjak? Szinte mindennap látom munkában, és volt köztünk minden egy ideig.
2/4 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is , azzal a különbséggel hogy engem 8 év után cseréltek le. 🙁 Hiába telt el egy év, még mindig nagyon hiányzik . Az első fél év pokoli volt, minden nap kb. 10x ránéztem a profiljàra, vártam, hogy írjon, keressen. Aztán elkezdem tudatosan nem rá gondolni, elmentem inkább futni. Elég jól csináltam , büszke voltam magamra egészen addig , amíg exem fel nem hívott , hogy még mindig szeret. Majd pár hetes randizgatás után ismét lelépett mással. :( Szòval kezdhetem elölről az egészet.
Kérdező , ha úgy érzed, akkor keress fel egy szakembert. Én is ezt fogom tenni.
3/4 anonim válasza:
Nehéz :( tiltsd le inkább, a saját érdekedben, és akkor a profilját sem látod. Én ezt tettem. Valamint rengeteget beszélgetek társkeresőn más férfiakkal, abban bízva hátha találok valakit, aki feledteti velem őt. Persze még mindig sűrűn álmodom vele, esténként sírok miatta, pedig nem most szakított velem. Ez pedig, amit utolsó írt, hogy egy idő után felkeres és újra lepattint, a legszemetebb húzás ami létezik. Velem is eljátszotta az exem, randira hívott, hogy próbáljuk meg újra, aztán előtte 1 nappal lemondta... Nem is tudom megfogalmazni mit éreztem abban a pillanatban. Tiltottam egyből a picsába.
4/4 anonim válasza:
Én öt éve mentem szét az első szerelmemtől. 50 év múlva is hiányozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!