Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom szegény családból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szegény családból származik, néha még sajnos nélkülöznek is mégis mindent ő akkár fizetni Hogyan vegyem rá hogy engedje hogy én is fizessek valamit ?

Figyelt kérdés

Szóval egyedül él az édesanyjával

Még mind a ketten tanulunk.

Párom melete dolgozik is de a pénz jelentős részét édesanyjának adja haza(ugyebár fizetni kell az albérletet+ rezsi és a többi kiadás )

Tudom hogy sokszor nincs úgy pénzük. Mégis mindent ő szeretne fizetni (pl ha nálunk vagyunk és rendelünk kaját kettőnknek akkor egyből ő akkar fizetni ha fel hozom témának hogy én fizetek a válasza mindig ,hogy az kizárt nem engedi próbáltam picit erőltetni is de láttam rajta hogy kellemetlen neki de viszont nekem is kellemetlen

Folyamatosan meglep dolgokkal kis apróságokkal de nagyon nagyon jólesik

Múltkor gondoltam én is rendelek neki egy két dolgot. Oda is adtam neki és ebből megvolt a vita hogy ő neki nem kell, hogy én vegyek bármit is mert megtudja magának venni. Persze mondtam neki hogy ez nem is arról szól, hogy nem tudná magának megvenni csak próbáltam kicsit kedveskedni neki az ajándék még most is itt van nálam nem vette el.

Két közeli kisvárosban lakunk és mindig ő jön nálunk ugyebár az utazás is költség legutóbb pl azért nem tudott jönni mert nem volt pénze mondtam hogy fizetem én az utat a válasza ismételten ahogy kizárt nem engedi

Mondtam hogy akkor jó semmi gond akkor megyek én erre a válasza ő a férfi neki kell udvarolni (voltam már náluk egyébként többször is eljött értem és utánna mentünk náluk )

Hogyan tudnék rá hatni ha ilyen makacs ?.valaki volt már hasonló helyzetbe ?

2021. febr. 4. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, tehát nem tudok férfi ésszel gondolkodni, de én azt gondolom, azét csinálja mert cikinek érzi hogy "ennyit sem tud megadni" neked. Azt javaslom, biztosítsd róla hogy ez egyáltalán nem gáz, a mai párkapcsolatok többségében már a nő ugyanúgy meghívja a férfit, ugyanúgy fizet randin stb stb. Tudom most le leszek pontozva mert sokan nem fogják ezt elhinni, főleg akik itt a pénzen lovagolnak állandóan, de normáliséknál mindkét fél ugyanúgy beszáll a költségekbe. Szóval ülj le vele és higgadtan beszéljetek erről.
2021. febr. 4. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az 1-es válaszolóval.

22F

2021. febr. 4. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
igazad van de mégsem, ha annyit nem tud megadni akkor milyen "férfi" az ilyen..
2021. febr. 4. 13:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Írtam hogy jelenleg tanul még nincs rendes állása csak heti 20 órás másrészt szerintem egy férfi nem akkor lesz férfi ha eltart egy nőt.

Egy normális kapcsolatban ahol már együtt él a lett fel az közösen építi a saját életét és közösen teremtenek meg mindent de ez más kérdés mi nem élünk együtt ahogy az írásomban is kiderült

2021. febr. 4. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
nem eltart, hanem max a fizet ezt-azt.. :D
2021. febr. 4. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg a szüleid nem tudnak vele beszélni? Tudom, hogy furcsán hangzik, de nekem volt egy párom, aki folyton fizetni akart és a szüleim úgy tudták leszerelni, hogy megmondták, hogy amíg tanul, addig ez nem érvényes, és utána engedte, hogy a saját részemet én fizessem. Nyilván ez önértékelési probléma nála, de valahogy azt kéne benne tudatosítani, hogy a diákoktól senki nem várja el, hogy a férfi fizessen.
2021. febr. 4. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, nekem nem ömmagában ezzel lenne a problémák, hanem a kérdéssel, vajon hogy fogtok önállósodni és saját otthont meg családot alapítani, ha neki egész életében pénzelni kell majd az anyját...?
2021. febr. 4. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!