Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szegény lány gazdag fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegény lány gazdag fiúval?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 23:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Nehéz ügy, legalább tanult lány?
2021. febr. 3. 23:33
 2/16 Milus.Vivike válasza:
100%
azis jóó
2021. febr. 4. 00:10
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen tanult.
2021. febr. 4. 02:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, mint fordítva.
2021. febr. 4. 06:24
 5/16 anonim ***** válasza:
19%
Jaj, olyan izék vagytok! Nem az a normális, hogy egy férfi eltartja a családját????? Nehogy már egy nőnek dolgoznia kelljen! A férfi legyen férfi!
2021. febr. 4. 07:53
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó hol élsz te 1900ban?

Nő vagyok, de a föld alá süllyednék ha el kéne engem tartani. Legyen pénze a férfinak és a nőnek is. Nem baj ha valamelyiknek több, de mindig legyen annyi, hogy tudj lelépni egy rossz kapcsolatból.

Szóval kérdező nem gáz, amíg van annyi pénzed, hogy a magad lábán is megtudj állni.

2021. febr. 4. 08:10
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Csak a személyiség számít.
2021. febr. 4. 09:04
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Így szokott lenni,feltéve ha szép is.
2021. febr. 4. 15:46
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

Laza kapcsolatra mindenkèpp elèg.

Komolyra màr ritka.

2021. febr. 7. 07:30
 10/16 anonim ***** válasza:
65%

6os 5ös irronizált. :) -remélem

Sajnos sok szegény lány rámászik a gazdag pasikra,gyerekkel vagy mással próbálja megfogni. Ha gazdag pasi lennék,valahogy letesztelném a lány valódi èrzéseit,de szegénysége miatt nem utasítanám el.

Voltam már gazdagabb mint a lány de nem mondanám magamat gazdagnak őket szegénynek.

Pont eddigi életem anyagi csúcsán voltam, egy olyan lánnyal akik egy pici faluban laktak egy szoba konyhás fűrdőszoba nélküli házban. Ott az anyukája volt megzakkanva, apukája meghalt a lány báttya meg nem volt teljesen normális.

2021. febr. 7. 08:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!