Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges hazudozóval vagyok együtt?
Már több mint 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel Ő 17 éves én meg 22 ..
Már a kapcsolatunk elején is észre vettem hogy hazudik, voltak olyanok hogy egyik héten ezt mondta a másik héten meg már megint mást. Úgy voltam vele, hogy áhh, még a kapcsolat elején vagyunk, nem érdekel.
Aztán teltek hónapok, egyre többet voltunk együtt meg stb, akkor megint jöttek a hazugságok volt hogy 1 héten többször is megtette. Legtöbbször mindig rájöttem, és amikor szembesítettem vele őt, akkor is tagadta egy darabig, utána bevallotta hogy igen hazudott. De megígérte hogy több ilyen nem lesz. Mindig volt neki valami kifogás h jaj ezt ezért meg azért nem mondta el. ígéret után, persze épp úgy hazudozott. Az 1 év alatt rengeteg esélyt adtam már neki és ezt nem becsüli. Sok mindent el titkol, messenger beszélgetéseket el töröl. Nem tudok már mit kezdeni vele. Egyáltalán már nem tudok benne bízni, ami szerintem érthető is. Utóbbi hónapokban, nagyon megromlott a kapcsolatunk, azt veszem észre rajta hogy őt már nem érdekli ha hazudik, nem érdekli ha fájdalmat okoz ezzel. Azt mondja szeret, de ezt se tudom már neki elhinni.
Én nagyon szeretem őt és ezért is fájna el engednem. Ti mit tennétek a helyemben?
Ugyanezt, szóról-szóra így ahogy leírtad, elmondani neki. Aztán ultimátumot adni neki, hogyha nem hagy fel vele, szakítasz vele.
Így 1 év távlatából amúgy nem jöttél rá, vajon miért csinálhatja? Az se mindegy, mikről hazudik neked folyamatosan. Nem vagyok a te helyedben és bocsánat érte de szerelem ide vagy oda, én kiábrándultam volna a csajból ha ennyire megrögzötten csinálja.
Ezt át kéne tenni a tini kategóriába.
Amúgy a csaj 17 éves.
Nyilván nem fogsz vele stabil és hosszú kapcsolatot kialakítani vele.
17 évesen sokra ne számíts.
És igen. Engedd el. Ő még azt sem tudja mit akar. Felesleges vergődni vele. Túl fiatal.
Az én párom ugyanilyen hazudozó volt. Ez egy betegség, mint mondjuk a kényszeres lopás. Ez változni nem fog, az ilyenek nem is látják, mekkora károkat okoznak vele, és a másik emberben. Szégyenérzetük sincs, az én párom öt perc múlva már teljesen az ellenkezöjét mondta, mint 5 perccel azelött, úgy forgott, ahogy a szituáció adta. Hogy mindig ö jöjjön ki belöle jól.
Ez hosszú távon ki fog készíteni. Én szakítanék vele, mert nem lehet benne megbízni, igazi bizalmas kapcsolat nem fog kialakulni.
Esetleg nézz utána, hátha terápiával lehet kezelni, de ezt neki is akarni kell.
Mindenkinek vannak hibái. Ülj le és gondold végig, melyek azok a hibák vagy hiányosságok a párodnál, amelyikkel együtt tudsz élni és melyikkel nem. Ha úgy érzed, hogy ezzel nem, akkor szakítani kell. Egy éve látod, hogy milyen problémákat okoz ez nálatok, így már be tudod löni, hogy tudsz-e ezzel hosszú távon élni vagy nem.
22 évesen még nagyon fiatal vagy, 40 felett közös ház meg gyerek mellett már más lenne, de így nem gondolkodnék sokat. Rengeteg másik nö van a világon, lehetsz te még nagyon szerelmes egy olyan lányba is, aki megérdemli.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos az a baj hogy nagyon ragaszkodom hozzá, és így nagyon nehéz el engedni. Mert ismerem magamat hogy sokat szenvednék, hetek óta ezen gondolkodom hogy lehet jobb lenne nekem egyedül mint így egy hazug kapcsolatban.
Nekem is volt ilyen nőm. Időpocsékolás az egész. Gyorsan hagyd ott, egyáltalán nem éri meg tovább szenvedni vele, nem fog változni. Esetleg majd 10-15 év múlva talán, de ez nagyon bizonytalan, lehet, h örökké ilyen marad, beépül a jellemhiba.
Tényleg ne szenvedj vele, keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!